WARNING VISION - nové jméno na naší scéně!

WARNING VISION - nové jméno na naší scéně!

Ryze česká kapela WARNING VISION lokalizující svou zkušebnu v srdci historií opředeného městečka Vyškov rozpoutává na české scéně neklid, tentokrát v něm ale nemají prsty Napoleonovy neshody, ale hard and heavy uragán podpořený českými texty v podání nezaměnitelného hlasu ohnivé zpívající divošky Marcely Paul.

Banda posbíraná ze všech koutů Moravy nabízí nezaměnitelnou kombinaci klasického hard and heavy v neotřelém a moderním podání, které vás vezme na drkotavou cestu tématy mezilidských vztahů blízké každému z nás.

Jména tvořící pevné jádro kapely nejsou hudbě znalému i méně znalému jména neznámá: když se Hanz (kytara, zpěv) a Dušan (baskytara) sešli v legendě TITANIC, při dlouhých pozkouškových procházkách na Špilaz špekulovali o vlastních nápadech. Na bicmena Luďka Hans narazil zase v jiné české stálici MOTORBAND. Za bicími se Luděk osvědčil i u naší i za velkou louží úspěšnou superstar Gábinou Gunčíkovou. Klávesák Lukáš úročí v melodických nádeších WARNING VISION své zkušenosti ze studií na konzervatoři a jediná dáma Marcela v této pětici se pustila do spolupráce s nejtvrdším jménem v tomto výčtu – s ARGEMOU.

Moraváci ostřílení z českých rockových legendárních formací mají na kontě debutovou desku „Soudný Den“ (Spotify), kterou slavnostně pokřtili pomyslní kmotři desky VERONIKA ŽILKOVÁ, PEPA HOLOMÁČ (ex-ARGEMA) a LEOŠ HANNIG. Našlapanou fošnu WARNING VISION podporují dvěma zdařilými videoklipy, a to goticky laděným vizuálem k eponymní skladbě s chytlavým nápěvem a k tvrdé ač příjemně melodické písni „Nezhasínej“. Na kontě má kapela slušnou koncertní praxi, kterou podporují organizováním vlastního festivalu Warning fest, který se ve své letní i podzimní verzi těší vysoké účasti metalových fans.

Klipy: Soudný den: https://youtu.be/YNf-Xfvs9jc

          Nezhasínej:   https://youtu.be/436HD-lk0e4

Aktuální turné:

24.06.2023 - WARNING FEST - Javorník ve Slezku + CYBO , Metanol , The Pant

01.07.2023 - KARPATY FEST Slavičín

15.07.2023 - PIVNÍ SLAVNOSTI Žulová +Elán Kontra band

21.07.2023 - KLUBOOFKA FEST Bystřice nad Pernštejnem

18.08.2023 - Koncert Mysločovice - FIREBALL

26.08.2023 - BUJAŘENÍ Vápenná

25.11.2023 - WARNING FEST - Vápenná + ExArgema , Fénix , Moped 56 , DW8

 

Diskografie: „Soudný Den“ 2022

 

Složení:

Marcela Paul - zpěv

Jan "Hans" Jiříček - kytara , zpěv

Luděk Struhař - bicí , zpěv

Lukáš Krejsa - klávesy , zpěv

Dušan Bilik - baskytara

Kontakty:

E-mail : warning.vision@seznam.cz

Web: www.warningvision.cz

Manažer: Sabina Jesenovská +420 724 701 242

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>