Aktuální rozhovor s bubeníkem havířovské kapely BASTARD Mojmírem Krochmalným

Aktuální rozhovor s bubeníkem havířovské kapely BASTARD Mojmírem Krochmalným

Občas není špatné dostat nějakou tu sympatickou pozvánku na koncert. A pakliže je sympatická nejen pozvánka, ale i zúčastněné skupiny, může mít rocker hnedle sympatický zážitek :-). 

Koncert? BASTARD + LORETTA už tento pátek 13. 10. 2017 od 20 hodin v brněnské M13. 

A pozvánka? Následující nadmíru aktuální rozhovor s bubeníkem havířovské hard & heavy kapely BASTARD Mojmírem Krochmalným. 

Ahoj, Mojmíre, co děláš v pátek 13.10. – dobrý datum, neeee?

Zdar, no jo pátek 13., pověrčivý nejsem, a tak se chystáme s BASTARDem do brněnské m13. Doufám, že stejný nápad dostanou také brněnští fandové hard and heavy!!!

Jo, něco jsem se doslechl…

Správně, večer to tam spolu s Lorettou pořádně rozjedeme!

Na co se tedy můžeme těšit?

Máme pro Vás připravenou pořádnou porci hard and heavy pecek. Náš aktuální koncertní setlist je postaven na skladbách z debutového CD a doplněný o věci z nového EP BASTARD … na start!, které vyšlo v lednu tohoto roku. A protože připravujeme věci na nové CD, tak možná bude i nějaká ta novinka.

Kdy by měla deska vyjít a kde budete točit?

Vydání plánujeme na první půlku příštího roku, nechceme nic uspěchat. Točit budeme opět ve Studiu Citron pod dohledem Djordje Eriče.

Loretta prý taky něco chystá?

Jasan, dokončují nové CD, tak jsem sám zvědav, čím nás překvapí.

Toto není Váš společný první koncert, že?

Není, v lednu nám Loretta pokřtila nové EP v Havířově a pak jsme si spolu ještě zahráli ve ValMezu v Rosso Nero, takže to bude potřetí a určitě ne naposled!!!

Moc se na brněnské publikum těšíme, a aby Vám to do pátku rychle ubíhalo, můžete se mrknout na naše nové video Měj se fajn!

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>