Report!?! / Krabat / Metro Music Bar, Brno / pátek 27. 9. 2019

Report!?! / Krabat / Metro Music Bar, Brno / pátek 27. 9. 2019

KRABAT? - ÁÁÁNO, VYPRODÁÁÁNO!

aneb

CO TI ZBYLO & CO BUDE DÁL?

Speciální poděkování mému kamarádu Rudovi, největšímu znalci Krabatu.

Krabat - totální massakr. Narvané, vyprodané Metro. Pot byl úplně všude. Nedalo se vůbec chodit, nedalo se projít. Jenom stěží jsem se prodral aspoň na levou stranu před stejdž, kde jsem udělal pár fotek. Napravo to vůbec nešlo, takže Jégra mám jenom zleva, ha ha.

Jednu chvíli jsme věnoval foťák do rukou neznámé krásce, která stála na židli a měla lepší výhled. Udělalas pár snímků, děkuju Ti.

Měli jsme krásnou základnu u nejlepšího stolu, Věrka furt něco vykládala, Milan furt chodil pro pivo (dík!). Ruda tam někde pobíhal v brýlích, Hanka způsobně seděla, a bylo to fajn. Byl jsem přiopilý, no a co?!?

Podání ruky se Slávkem Fricem, jedna z nejhezčích hudebních událostí mého života. Mám doma ty desky Titaniku, kde hraje, mám je doma jako svátost. Ábel, pardon Ámen.

A rukou mávnout, Fialový gatě, Naděje, anebo jako přídavek Véna alias Strýček Véna Peprný. A taky třeba Co bude dál & Co ti zbylo. Vidět moji kamarádku Milku byl zážitek, a těch krásných pus (teda krásných aspoň pro mě)! Milko, ahoj!

Jirka (se) Navrátil, Mistr Pavel Řehoř, Pan Tomáš Jégr, Maestro Slávek Fric. Co říct víc? Nejde psát, když slova nestačí.

Kdo byl, ví, a kdo nebyl, dojde příště. V magické číslo 2211.

Text + foto Dědek. + Foto neznámá nádherná.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>