METALOVÁ VYBÍJENÁ

METALOVÁ VYBÍJENÁ

Na vybíjenou mám v podstatě dvě zásadní vzpomínky. Ta první se pojí ještě se základní školou, kde jsme tuhle veselou hru hráli. Jednou se v mém družstvu vybili všichni kromě mě, tudíž jsem zůstal sám, a tak jsem si řekl, že to tím pádem skončilo a hodlal jsem odejít. Postupem věku jsem pochopil to, co mi říkali už tehdy – že když zůstaneš sám, všechno ještě nekončí, a můžeš hrát dál.

Druhou vzpomínku mám na dobu, kdy spisovateli Michalu Vieweghovi vyšla další kniha, jejíž název neuhodnete – Vybíjená. Tehdy jsem ji daroval k narozeninám své švagrové, která už není mezi námi (R.I.P.).

Dnes mi na mysli tane sousloví „Metalová vybíjená“, a sice když se podívám na termín 31. října 2019. Metalové megalegendy Arakain, Tōrr a Root v jeden čas, bohužel však nikoliv na jednom místě: zatímco Áčka rozpálí křest své desky Jekyll & Hyde v Sono Centru, oba jmenovaní blackmetalisti zahrají v Metro Music Baru.

Což je právě ta metalová vybíjená - když se metalové legendy „vybíjí mezi sebou“. Tak co, do koho míčem praštíte, koho vybijete, a na co ve čtvrtek půjdete?

Sestavil Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>