Brněnské Metalové Vánoce 2018 odtajněny

Brněnské Metalové Vánoce 2018 odtajněny

METALOVÉ LEGENDY SE VRACEJÍ DO BRNA

V pátek 28. prosince 2018 od 18 hodin vypukne v brněnském Semilassu již VIII. ročník tradičních Metalových Vánoc. Po ročníku loňském, který lehce šokujícím způsobem představil na této akci poměrně nečekané kapely jako Arakain nebo Root, nebude ani ten letošní jinačí.

Žádný předchozí pravidelný účastník Titanic (nevystoupí z časových důvodů), Kern či Dogma Art, ale VITACIT se „zeppelínem“ Danem Horynou: loni si úspěšně zahrál na výborném koncertu na Melodce (report z akce si můžete v případě zájmu přečíst zde: https://www.metal-line.cz/articles/report-27-12-2017-loretta-vitacit-brno-melodka-1184), a tak po někdejší vánoční festivalové účasti Vitacitu s Láďou Křížkem budeme mít možnost uzřít v KrPoli trochu jiný Vitacit.

Dále se v Brně představí teplická heavy metalová legenda MOTORBAND, v níž svoji pěveckou dráhu na přelomu 80. a 90. let startoval fenomenální Kamil Střihavka. Nezlomný lídr kapely Libor Máča Matejčik „sehnal“ zpěváka Luďka Struhaře, který má podobné zabarvení hlasu právě jako Kamil, navíc kapela má na kontě stále ještě poměrně čerstvou, loňskou desku „V, která se dosti vydařila, a tak se máme určitě na co těšit.

Své letošní, retrospektivní CD Dirty History v Semilassu pokřtí další kultovní brigáda, jihomoravský REGON, jenž proslul zejména bratry Štěpánkovými v čele. Chilli letité hity, které svou rozevlátou melodickou hard rockovou atmosférou nezklamou.

Spousta brněnských i okolobrněnských fanoušků se bude jistě těšit na pokaždé svěží vystoupení brněnských stále ještě mladých chasníků GATE CRASHER, jejichž crossover, který neztrácí ani náladu, ani humor, se stal již pověstným, stejně jako nekompromisní tvrdě rocková produkce úderky s hříčkovitým názvem FORREST JUMP.

Takže, vážení přátelé, Metalové Vánoce 2018 se nezadržitelně blíží, tož sa přijďte podívat na tyhlety všechny vánoční „prskavky“ – já osobně si myslím, že to v Semilassu bude „prskat“ docela dost!

Sestavil Dědek.

https://semilasso.cz/akce/detail/metalove-vanoce-5

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>