Zpěvák Vojta Šimoník odchází z Eagleheart

s7302451.jpgŠokující zpráva pro tuzemskou metalovou scénu byla zveřejněna dne 1. června 2012 na serveru EAGLEHEART.eu - zpěvák Vojta Šimoník z této skupiny odchází. Z oficiální publikované zprávy citujeme:

"Nemá cenu nadále otálet a držet pod pokličkou zásadní informaci, který se týká sestavy a budoucnosti Eagleheart: zpěvák Vojtěch Šimoník se po více než sedmi letech v kapele, třech nahrávkách a mnoha skvělých koncertech rozhodl Eagleheart opustit z důvodů nedostatku času na kapelu a jiných priorit.

Pro kapelu je to samozřejmě obrovská lidská a hudební ztráta, ale měli jsme už dost času na to, abychom to všechno vstřebali a pokusili se z toho naopak vytěžit něco pozitivního. Rozhodně budeme pokračovat dál. Momentálně probíhá konkurz na nového zpěváka Eagleheart, se kterým snad již v průběhu léta ukážeme na pódiu.

Všechno jinak probíhá naprosto v pohodě a Vojta s námi minimálně do Masters Of Rock bude dál válčit na koncertech, do kterých dáme všichni naprosté maximum a pořádně si je užijeme, takže si je nenechte ujít!!!"

(Celá tisková zpráva je k dispozici na eagleheart.eu, kde také můžete sledovat další informace, i případné reakce fans v sekci GBOOK.)

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>