Vzkříšení NAVAR vydávají další klip!

Vzkříšení NAVAR vydávají další klip!

Vzkříšená kapela NAVAR přichází s novým videoklipem. Tentokrát došlo na otvírák loňského alba „Návrat havranů“, speed metalový nářez „Pod křídly lva“. Skladba reflektující současný stav naší společnosti, pojednává o tom, jak je důležité znát vlastní historii.

Autor skladby Jiří Rain (SEBASTIEN, ex-CITRON, ex-KREYSON) dodává: "Mám pocit, že jsme zapomněli táhnout za jeden provaz. Často s vypjatými emocemi těkáme mezi tématy, která nás rozdělují, místo abychom se zaměřili na to, co nás spojuje. Neznáme-li vlastní společné kořeny, je těžké smysluplně budovat společnou budoucnost." Toto téma bylo zpečetěno také v mottu alba „Návrat havranů“:

"...tradice, když pod studenou zemí hnijí, kráčíme disharmonickou symfonií..."

NAVAR doručují řízný metal, který je podstavou lyrice, jíž dominuje historická tématika, ale také stále platné pojmy jako morálka, tradice, hrdost a čest, které se do čerstvě oklipované skladby promítají. A samozřejmě láska, hybné to soukolí baladických songů. Mezi hosty, kteří se na nové desce představují patří Ota Hereš (ALKEHOL, TÖRR), Luboš Suchánek (KOMUNÁL) nebo zpěvačka Leona Šenková. O mix a mastering nahrávky se postaral světoznámý německý kytarista a producent Roland Grapow (MASTERPLAN, exHELLOWEEN).

Sestava:

Jiří Rain - zpěv, kytara

Jan "Bart" Bartoš - baskytara, vokály

Ondřej Pecina - kytara, vokály

Radek Rain - bicí nástroje

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>