V Nároďáku se opět činí - Rocková zahrádka No.3 !!!

V Nároďáku se opět činí - Rocková zahrádka No.3 !!!

ROCKOVÁ ZAHRÁDKA Nr.3

 

A máme tu letošní předposlední Rockovou zahrádku v Nároďáku. V sobotu 1.8. 2020 zahrají kapely, které fanoušci Nároďáku znají z únorového „NÁROĎÁK BEER FESTu“.

Jako první vystoupí královehradečtí punkeři TARANISOVY KOLEČKA, a svůj set odstartují v 18:00 hodin.

Jablonečtí DANGAR SIX odstartují svůj set okolo osmé hodiny večerní, a fanoušci se mohou těšit na jejich metalové pecky jako „Banda šílenců, Poslední nářez, Hodina policejní, DanGar Six a Posel ironie“.

 

DANGAR SIX 

Vznik jablonecké rock-metalové skupiny se datuje ke květnu roku 2013, kdy členové heavy/speed metalové grupy Euthanasie, zpěvák Dan Řičica a kytarista Patrik Baňas, založili vlastní hudební projekt. V té době se již počítalo s bubeníkem Honzou „Kissákem“ Hrabánkem, který se do nové formace zapojil téměř okamžitě. O pár týdnů později se ke kapele přidává baskytarista Josef Ivanič a skupina, která v té době byla ještě bezejmenná, měla tak svůj hudební základ postavený. Na přelomu července a srpna se ke čtveřici přidává klávesák Michal „Majkl“ Hora. O měsíc později dostává band finální podobu, kdy přichází kytarista Dan „Žejdlík“ Šimek. Název skupiny vzešel po dlouhých diskuzích a večerech u piva, zelených, rumů atd. až koncem září, nakonec ale jednoduchým a výstižným, zkrácením slov Danova garáž, kde hudebníci zkouší a s počtem členů bandu – tedy DanGar Six.

8.listopadu přichází první zkouškový koncert v jabloneckém Barbars Riders Clubu, kde šestičlenný band sklidí obrovský aplaus a sami se tak ujišťují, že jsou na správné cestě.

Po roce koncertování od kapely odchází kytarista Dan Šimek a rock-metalová banda pokračuje v osazenstvu pěti lidí, když některé songy musely být jemně upraveny a scházející kytaru si mezi sebe rozdělili Patrik na kytaru a Michal na klávesy. Ovšem netrvá to dlouho, co DanGar Six rozhodili sítě a po 14 dnech se do jedné z nich na vystoupení kapely 30.prosince 2014 v Rock Pubu v Liberci chytil Martin Pecho. (který sám vlastně na onom minifestivalu ani nebyl, ale kontakt si tu správnou cestičku již našel). A po měsíci zkoušek kapela vystupuje 30.ledna 2015 opět v šestičlenném složení v Janově nad Nisou.

Od září roku 2015 je banda opět pouze v pěti, když kytarista Medvěd vyráží na půlroční stáž do Portugalska. Kapela omezí vystoupení a soustředí se na obměnu stávajících songů, tvorbu svých vlastních věcí a pozvolnou přípravu materiálů k vydání své vlastní desky.

Aby těch změn nebylo málo, tak na přelomu podzimu a zimy téhož roku, je nucen ze zdravotních důvodů omezit své účinkování v kapele bicman Kissák. Od Nového roku se tedy k rock-metalové grupě přidává bubeník Roman Řehořek, který přichází od spřátelené bandy z The Broken Dam. Kissák nadále zůstává čestným členem ansámblu DanGar Six.

Když konečně změny v kádru DanGaru ustaly, dává si kapela ještě pár měsíců na sehrání a úpravu vlastních songů. Mimo to vystupuje dále na celovečerních zábavách v rámci teambuldingů. A že jich bylo :) . Přípravy na nové CD vrcholí v lednu a únoru léta páně 2018 a již v březnu se band vydává do nahrávacího studia v pražské Hostivaři. V květnu je album s názvem „Smetiště dějin“ na světě a kromě jeho prezentace na letních festivalech včetně Masters Of Rock, se začíná pozvolná příprava nových songů.

http://dangarsix.cz/

https://youtu.be/EgdtJRbXw14

 

TARANISOVY KOLEČKA

…uteklo mnoho vody, co se sešla parta kluků na učňáku, a založili kapelu, uteklo mnoho vody, co šli každý svou cestou a nabírali zkušenosti na poli hudebním, až přišel rok 2016, konkrétně listopad, kdy při jedné hudební události se znovu sešli a rozhodli se vzkříšení boha hromu Taranise. Tak jsou tu opět už ne pod názvem Taranis, ale ochuzeni o jednoho a posílení zkušenostmi Taranisovy kolečka!

https://bandzone.cz/_98547

https://youtu.be/aD14CR7Hq_Q

Od 18:00 – 22:00 hodin, vstupné dobrovolné

https://www.facebook.com/events/615504045721877/

http://www.narodakjaromer.cz/

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>