Tuzemská metalová legenda Arakain má svůj vlastní brněnský kanál

Schválně, kontrolní otázka – kolik máte doma kanálů? A je mezi nimi i ten, který se týká tuzemské metalové legendy Arakain?

V době, kdy úspěchem je třebas jen samostatný televizní kanál věnovaný tvrdé rockové muzice, se zdá naprosto neuvěřitelné, že – pomineme-li kupříkladu kanály na YouTube, čili ty internetové – by mohla mít svůj vlastní kanál jedna jediná metalová kapela. A přece je to pravda – Arakain, neboli tzv. „Áčka“ mají svůj vlastní brněnský kanál!

Možná  se leckdo podiví, že metalová skupina z Prahy disponuje kanálem právě brněnským. Ale ten, kdo se tvrdé muzice věnuje poctivě, ví, že Arakain má svoje nadšené fanoušky po celé republice, a tedy samozřejmě i v Brně; není tudíž určitě nikterak na závadu, že jde právě o kanál brněnský.

Jmenuje se samozřejmě příznačně Kanál „A“, protože tato legenda proslula mimo jiné právě svým označením „Áčka“ podle počátečního písmene svého názvu.  

Realizační prostory tohoto kanálu se nacházejí na Rooseveltově ulici č. 17, hned vedle budovy Mahenova divadla, naproti další význačné nemovitosti, v níž sídla brněnská pobočka České národní banky. Inu, opravdu důstojné místo.

Tvůrci tohoto projektu, kteří zatím nechtějí být jmenováni, poskytli našemu webu alespoň toto krátké vyjádření: „Symbol písmene A je dnes už prostě fascinující národní metalový symbol. Pevný, tvrdý, prostě heavy. A věřte tomu, že i Kanál A je a bude pevný, tvrdý a zkrátka heavy, jedná se vskutku o velmi těžký kov. Nekompromisní záležitost pro všechny opravdové fajnšmekry, jedinečnost vyhrazená symbolu tuzemského metalu, symbolu A.“

Náš web vřele doporučuje tento kanál zhlédnout, určitě nebudete litovat – zatím tak můžete učinit minimálně prostřednictvím naší malé fotogalerie...

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>