The Isolation Sessions - přeranžované rockové klasiky na podporu boje proti "CoronaShit19"

The Isolation Sessions - přeranžované rockové klasiky na podporu boje proti "CoronaShit19"

STOAKES MEDIA dávájí na vědomí premiéru prvního singlu k albu "Isolation Sessions". Toto album bude během léta dostupné pouze na digitální platformě. Jeho účelem je výtěžek z podeje "Isolation Sessions" věnovat na boj proti Covid 19.

"Isolation Sessions" bude obshahovat přearanžované cover verze oblíbených skladeb Dannyho Stoakese, ústření postavy STOAKES MEDIA. První ochutnávkou je nesmrtelná klasika od AC/DC "Whole Lotta Rosie", na kterou svým hláskem přispěl Gary Moat, voklista BURN OUT WRECK. Základní myšlenka uzrála Dannymu v hlavě o pár let dřívě během cesty z koncertu, při poslechu živého záznamu AC/DC - Live At Riverplate. V hlavě se mu zrodil nápad - jak by zněly skladby AC/DC v podání OASIS?

Danny dále dodává:

"Na začátku krize jsem se velmi rychle rozhodl, že musíme rychle udělat něco, co pomůže ostatním v těchto nelehkých časech. Měl jsem nápad nahrát pár skladeb a oslovil jsem několik lidí, kteří by je se mnou nahráli a nazpívali. Mezi skladbami nemohla chybět "Rosie", Gary byl mým nápadem nadšen. BURN OUT WRECK jsou fantastická kapela a já jsem jejich velkým fanouškem od jejich vzniku v roce 2016. Když jsem je viděl, jakým způsobem se chopili "Highway To Hell", měl jsem jasno, že tuhle skladbu uděláme a nabídnu Garrymu spolupráci".

http://stoakesmedia.co.uk/

 

 

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>