Tenhle motor běží už 30 let!

Teplická heavy metalová legenda MOTORBAND slaví letos 30 let své existence na tuzemské tvrdě rockové scéně. Ano, skutečně je tomu tak - rok vzniku kapely, v níž se k totálním pěveckým výšinám odrazil fenomenální pěvec Kamil Střihavka, se píše číslovkou 1986.  

Při této příležitosti formace zavítá po nějakém tom čase opět na Brněnsko – v souvislosti se zahájením turistické sezóny vystoupí již tento pátek 6. 5. 2016 v ATC Merkur Pasohlávky (na dvojdenním festivalu dále zahrají např. Škwor, Horkýže Slíže nebo Fleret). Motorband dále připravuje koncerty s původním zpěvákem Kamilem Střihavkou jakožto hostem, a rovněž s kapelami Olympic nebo Dymytry.

Skupina, která má na svém kontě kromě slavného debutového LP Made In Germany i pozdější výborná alba jako Satisfakce či Heart Of The Machine, navíc ke svým 30 letům od založení připravuje speciální výroční 2-CD komplet.  

Všechny podstatné informace můžete sledovat na oficiálních webových stránkách www.motorband.cz, kde naleznete i odkazy na Bandzone, Facebook a YouTube; poslechnout si zde můžete taktéž aktuální EP 2015.

ML (ded)

moto.jpg

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>