Swingers párty bez swingu, ale s metalem a Limetalem!

Swingers párty bez swingu, ale s metalem a Limetalem!

Skupinu LIMETAL už netřeba dlouze představovat. Aktuální otázka zní:  Už jste někdy zažili swingers party? Pakliže nikoliv, již brzy to můžete napravit! Chystá ji pro Vás totiž právě kapela LIMETAL!

Ano, někdo má rád prožitek sám samotný, někdo ve dvou, někdo se spoustou lidí naráz, tak to zkrátka i zdlouha je už rockové věky; orchestr zvaný Limetal nám dává veškeré možnosti:

Buď si můžete koupit zlisu nové EP Swingers párty a poslechnout si je doma třeba sami, či sami ve dvou, anebo zajít na koncert, kde kromě starých dobrých písní bude právě i Swingers! Koneckonců, anebo mnohdy začátekzačátků, jeden ze songů je čistě geometrický: Svět je kosočtverec. Anebo že by právě onen kosočtverec byl Femme Fatale? J

Pakliže využijete druhé možnosti, totiž koncertního zážitku, nejbližší příležitost máte již tento pátek 30. listopadu 2018 - Hranice. Tedy, nemusíte mít strach, že by Vás kvůli Swingers Párty upálili na hranicích, ale můžete mít naději, že si při Swingers párty připálíte v Hranicích.

A to si z Vás fakt já starej Dědek nijak nestřílím, poněvadž místo konání je: Stará Střelnice.

Veškeré další bližší informace zejména o new EP a koncertech prosím vstřebávejte z originálního zdroje, totiž webu skupiny Limetal: limetal.cz.

Mějte se fajn, a žijte metalem i swingem, ať je život pořádná párty!

Tady Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>