Steelfaith chystají po pěti letech nové album. Prosí fanoušky o pomoc!

Steelfaith chystají po pěti letech nové album. Prosí fanoušky o pomoc!

Old school speed/power/heavy metal s moderní produkcí. Tak popisují severočeští metaloví melodici Steelfaith chystané album, které by rádi pořídili s producentem Danem Frimlem ve studiu The Barn. Aby mohli novinku natočit dle představ v největší kvalitě, prosí nyní fanoušky o pomoc, a to skrz populární HITHIT. Kampaň již byla spuštěna!

„Z osobních i celosvětových problémů jsme museli v uplynulých dvou letech činnost kapely upozadit a věnovat se věcem důležitějším. Nicméně i přes omezené možnosti jsme postupně pracovali na demonahrávkách a materiál uzrával. Až koncem letošního léta jsme cítili, že je správný moment to rozjet,“ uvádí muzikanti ze Steelfaith. „Kvůli situaci ohledně covid-19 jsme za poslední dva roky přišli o příjem z koncertování, prodeje merche a CD, který bychom kompletně investovali do natáčení alba. Z toho důvodu jsme se rozhodli jít cestou crowdfundingu, kdy nabízíme možnost si předplatit novou nahrávku a s ní spojené balíčky produktů. Moc děkujeme všem, co nás podpoří!“

Na novince, která naváže na kladně přijaté album Propustka z nebe z roku 2017, bude zhruba deset skladeb. Pokračovat se bude v nastolené cestě – to znamená rychlost, melodie, nahlížení do jiných metalových subžánrů a silný hlas frontmanky.

Celkem si podporovatelé mohou na HITHIT vybrat z patnácti odměn. Začít můžete u plakátu s artworkem nové desky, jehož autorem je Daniela Dahlien Neumannová, pokračovat přes CD s podpisy či trička po takové specialitky, jako jsou originální portréty členů kapely od Honzy Kaliny či podepsanou kytaru Flying V.

Steelfaith se během své patnáctileté kariéry stali jedněmi z předních zástupců tuzemské power/speedmetalové scény. Kapela, ve které mimo jiné působí kytarista Honza Štok z Krleš či Mirka Miri Holemá, která má zkušenosti i z Rockopery Praha, si zakládá na instrumentální preciznosti a nosných melodiích. Ačkoliv byla založena pod vlivem například Helloween, Gamma Ray či Judas Priest, dokázala si najít vlastní tvář.

Nyní stojí před natáčením nového alba… staňte se i vy součástí jeho realizace!

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>