STAREJ DOBREJ KERN – Díl prvý

STAREJ DOBREJ KERN – Díl prvý

Kdysi dávno nedávno jsme tady na našem webu jeli docela slušně sledovanej cyklus zonek Kernu z dob CD Rarity 1981-83, Demo 1984-85, případně Rosnička 1986. Tehdy jsem chtěl plynule navázat ofiko kernovskými písničkami, jež začaly být koncem 80. let oficiálně vydávány nejprve na singlech, posléze na longplayích či kazetách a nejposledněji na CD, po celou tu dobu úspěšně vysílané v tehdá ještě Československé televizi. Ale něco mi říkalo, ještě je čas…Mistr Čas.

Ten vnitřní Hlas byl Silnější než já, a udělal dobře. Ten Mistr Čas totiž dozrál až právě teď, kdy je potřeba dostat starej Kern znovu na koncertní pódia. A tím pádem zůstala spousta písniček, který se teď tady u nás na webu zjeví, a s Vaší pomocí třeba posunou starej Kern tam, kde má být.

Sedím tady sám u PC, poslouchám CD Kern Live Kdo s koho (i na něm je následující píseň), ale teď to přehluším lehce jinou záležitostí, totiž albem „…od narození“, které je fanoušky vnímáno zřejmě jako jedno z řadových nejlepších. Není divu. Zatímco jména jeho kritiků si už nikdo moc nepamatuje, jméno KERN tady stále je! A může se vrátit.

KERNE, Ty Můžeš!    

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>