SLASH oznamuje nové sólové album

SLASH oznamuje nové sólové album

Mají za sebou dekádu existence, a čtyři alba na kontě. SLASH FT. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS se nikdy nenechali odradit žádnými překážkami – včetně globální pandemie, a 22. října, odtajnili detaily nového studiového alba „4“.

 

Novinka vychází 11. února 2022 prostřednictvím Gibson Records ve spolupráci s BMG. Lakonicky nazvané album „4“ je celkově páté sólové album Slashe, a čtvrté se sestavou zahrnující Mylese Kennedyho (zpěv), Brenta Fitze (bicí), Todda Kernse (baskytara a zpěv) a Franka Sidorise (kytara a zpěv).

Živoucí rockové album zdobí chytlavé momenty, působivé melodie, velké refrény a nemenší kytarové riffy. Vše zmíněné prokazuje bez okolků úvodní skladba a první singl „The River Is Rising“.

 

„Na albu jsou dvě nebo tři písně, které jsme napsali během corony, většina byla složena ještě před pandemií. ‚The River is Rising‘ byla jedna z posledních písní, kterou jsem složil před začátkem produkce alba. Vzešla z kolektivního jamování a je plná energie a osvěžujícího groovu,“ popisuje Slash první singl. „Text rozebírá, jak mohou být lidé indoktrinováni nebezpečnou myšlenkou, až mají úplně vymytý mozek. Po pár demech jsem si byl jistý, že máme otvírák nového alba. Je to pro mě důležitá píseň,“ doplňuje ho zpěvák Myles Kennedy.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>