SLASH a jeho gang konspirují s dalším singlem

SLASH a jeho gang konspirují s dalším singlem

Kultovní kytarista představí už za necelý měsíc nové album „4“, které vyjde pod hlavičkou Gibson Records. Název nové desky není náhodný, SLASH FT. MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS vyjdou s pomyslnou kůží na trh počtvrté. Nejnovější počin vzali muzikanti hodně spontánně a živočišně, což nové skladby prozradí na první poslech. Výjimkou není ani nový singl „Call off the Dogs“.

Když zmiňujeme odlišnost studiové novinky, nemluvíme do větru. „Tentokrát jsme se nahrávání rozhodli pojmout úplně jinak – chtěli jsme zachytit atmosféru, která panuje na našich živých vystoupeních. V tom nás plně podpořil producent Dave Cobb. Představili jsme si tedy, že hrajeme v nějakém klubu, a pustili se do toho,“ prozradil sám šéf Slash s dodatkem, že k uvedenému postupu kapelu možná motivovala i současná situace, která nedovoluje standardně pojatá živá hraní.

Zpěvák Myles Kennedy k novému singlu „Call off the Dogs“ dodal: „Jde o klasickou rychlou písničku, kterou mají všichni rádi. Trochu jsme zde bojovali s refrénem. Nebyl jsem si jistý, tak jsem song poslal Slashovi, který nakonec dilema rozsekl po svém. Tematicky jde o popis momentu, kdy člověk zamává bílou vlajkou, a řekne dost štvanici.“  Album „4“ vyjde 11.února 2022.

Spotify - Slash ft. Myles Kennedy And The Conspirators

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>