Skupina SRO po letech opět na scéně!

Zpěvačka Zdeňka Kotačková (dříve Šmídková) patří k nejvýraznějším divám tuzemského tvrdého rocku, vedle osobností, jako jsou třeba Tanja, Darja Hrubá či Lucka Roubíčková.

Znát ji můžete ze sdružení Stejšn, v němž hostovala po boku brněnského showmana Luďka Savany Urbánka, anebo z další výborné skvadry Ynnity. A taktéž právě z vynikající formace SRO, jež v roce 2003 vydala hudebně výrazné CD Tančí mezi ohni, avšak o dva roky později ukončila svoji činnost.

Nyní se paní Zdeňka vrací tak říkajíc „ke kořenům“, neboť skupina SRO obnovila svoji činnost a první novodobý koncert ji čeká v pátek 13. června 2014 v zámecké zahradě v Dukovanech, společně se skupinou ARGEMA; vystoupením SRO Vás přitom bude provázet již zmiňovaný Luděk Savana Urbánek.

Komu z Vás se tedy stýská po šlágrech typu Silver Rock Bar, Tančí mezi ohni, Čas květů nebo Promiňte oči, můžete si hudbu  SRO již brzy živě připomenout - jako kdyby skupina vyslyšela svůj vlastní song z roku 2005, jež nese název Vrať se!  Návrat SRO by se dal ovšem glosovat též názvy dalších jeho songů, např. Cesty zpět vedou anebo Pro ty kdo vydrží...  

Celé CD Tančí mezi ohni, plus některé bonusy si můžete vyslechnout na BZ profilu skupiny na adrese bandzone.cz/kapelasro. A bližší informace můžete získat rovněž v rámci naší rubriky SRO.

METAL-LINE

koncert-skupiny-sro_plakat-page-001.jpg

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>