SKIMMED & MARTIN MALEČEK

SKIMMED & MARTIN MALEČEK

Motto: „Medvěde, medvěde, polívka ti nejede, kdyby to byl med – SKIMMED!“

Skimmed: New Insanity – dolis 072. Tak tohle mám doma (a Vy ostatní možná jiná čísla). Zakázaná Insania se na chvíli proměnila v brutální Skimmed, s navazujícím logickým sloganem New Insanity na desce nahrané na rychlost 45, což byla jak známo rychlost singlů. 

A možná si řada z vás pamatuje i vydařený koncert Skimmedu v žabovřeském Rubínu, někdy počátkem 90. let, kdy jsme byli na gymplu, a kde jsem byl já, dále Hugo, taky šéf gynekolog a spousta dalších. Á propos, úplně přesně si pamatuju, že jsem nechápal, do čeho kluci zpívaj, až mi šéf gynekolog vysvětlil, že mají u huby takový ty zakroucený tyčinky s mikrofonem… no to byly věci! (Inu, gynekolog, ten vidí do všeho.)

Skimmed čítal postavy Petr Pálenský, Martin Vrbík a Martin Maleček. A právě u onoho posledního se zastavíme, protože zatímco Poly dál úspěšně válcuje pódia s Insaniou, bubeník Martin Maleček vévodí radnici MČ Brno-Sever, kde byl aktuálně znovuzvolen starostou, nebo taky zvolen znovustarostou.

No a vo to právě de. Protože pan Martin Maleček by si měl jako host zahrát na akci v Rusty Nail Club v Brně na Veveří 57 (naproti botanické zahradě).

Vážení přátelé, mimořádná událost již brzy, nenechte si ji ujít: jedna třetina Skimmedu na scéně, a bude jistojistě bubnovat velmi STAROSTlivě – live – prostě živě! 

Sestavil Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>