SILENCE BEFORE DECAY představují obal alba  „Translunar“, které vyjde 20. března pod PAŘÁTEM

SILENCE BEFORE DECAY představují obal alba „Translunar“, které vyjde 20. března pod PAŘÁTEM

Jak už Pařát informoval ZDE, 20. března Pařát vydá první album SILENCE BEFORE DECAY. Poté, co se v kapele shodla na tom, že album ponese název „Translunar“, začali její členové řešit obal nahrávky. Podle zpěváka Scythera závěr vyzněl takto: „Musí to být něco mimo čas a prostor, z čeho poznáš tu všeobjímající mezihvězdnou prázdnotu, strach z nekonečna, ale i to, že v tom vesmíru nejsme sami, že nás někdo sleduje a chce si nás uzurpovat pro sebe. Něco jako neviditelná ruka vyšší bytosti, která se po nás sápe, aby nám nasadila vodítko, na kterém by nás vodila jako svou loutku.“ Z kytaristy Jimmyho vypadlo, že si kdysi dávno trochu hrál s Photoshopem a že něco vesmírného má doma. „Po zkoušce nám všem poslal, co našel a bylo jasno. Obal naší desky vznikl už před deseti lety. A vystihuje přesně to, co jsme si všichni vizualizovali v hlavě, a dokonce částečně odkazuje i na textový obsah prvních skladeb,“ doplňuje Scyther.

Obal pro „Translunar“ tedy byl hotov de facto deset let, jen ho chtělo vkusně dodělat, to znamená přidat název kapely a desky, aby to sedělo ke grafice, a v tomto duchu zpracovat i zbytek bookletu. Toho se ujal Jaromír Bezruč alias Deather.

Album „Translunar“ kapely SILENCE BEFORE DECAY vyjde pod značkou Pařát Magazine & Productions 20. března, kdy se v několikatisícovém nákladu stane součástí 104. čísla magazínu Pařát. Vydavatelství Pařát Productions pak zajistí undergroundovou distribuci CD po širém světě.

Další hudební ukázky a informace kolem „Translunar“ již brzy.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>