SECOND END směřuje do kosmu?

img_3263_1.jpgCo je NASA, asi všichni tušíme: americký Národní úřad pro letectví a kosmonautiku; co znamená slovo lát, možná netuší mladší ročníky – čili sloveso lát značí 1. Hubovat, láteřit, nadávat, spílat, zastarale pak plísnit někoho, 2. (o psech) štěkat, výt.

A proč o tomto rozprávíme v souvislosti se shora zmíněnou skupinou? Odpověď je ihned zde.

Jakožto správní investigativní žurnalisté jsme samozřejmě zaregistrovali, že v rámci města Brna mohl jistý reklamní poutač v nejednom kolemj(e)doucím vzbudit dojem, že se jedná o aktuální reklamu na zbrusu nové album metalové skupiny SECOND END, kterou každý její fanoušek zná pod logem, resp. iniciálami SE.

S ohledem na obsah zmíněného poutače bylo možno se též domnívat, že název nové, již šesté desky kapely SE (včetně virtuálního singlu Zběsile/Rezavá svině – viz www.secondend.com) bude znít velmi kontroverzně, totiž Zastav NASA lát!

Asociace s agenturou NASA jistě vzbudila velké vzrušení, které se stupňovalo s domnělou skutečností tou, že desku skupině Second End nevydá česká společnost, ale britská značka Cowley (and Bodie and Doyle), čili tentokrát nikoli vlastní náklad, ale zcela Profesionální firma.

Naštěstí se všechno záhy vysvětlilo – nejednalo se totiž o reklamu na novou desku Second Endu, ale o reklamní poutač nové provozovny bageterie Cowley’s, která se nachází na Veveří ulici č. 36 (www.cowleys.cz).

To ovšem ničehož nemění na skutečnosti, že hudba skupiny Second End je vpravdě vesmírná!  :-) Doporučujeme se do ní zakousnout!

Zdraví Dědek.

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>