SEBASTIEN vypouštějí třetí singl z chystané desky „Quo Vadis“

SEBASTIEN vypouštějí třetí singl z chystané desky „Quo Vadis“

Třetí singl z alba „Quo Vadis" je tu. V novém hymnicky power metalovém singlu SEBASTIEN, „Smutky", hostuje výrazná česko-italská zpěvačka Shirley Tracanna (EMREI'S, ex-WISHMASTERS).

Frontman kapely Jiří Rain vysvětluje námět textu: „Skladba je pomyslným dialogem Člověka s Matkou Přírodou. Dnešní člověk žijící v "betonové džungli" tráví většinu svého času ve virtuálním světě. Přesto podvědomě touží aspoň na chvíli odhodit okovy moderní civilizace, vyběhnout bosý do přírody a pocítit zapomenutou svobodu volnosti. I sama příroda člověka volá a touží po hlubším propojení se svým odrostlým dítětem, ale její hlas je zastřený hlukem městské každodennosti. Ve vzájemném smutku po tom druhém se v novém singlu na okamžik potkávají. Stráví spolu pár snových chvil a sdělí si své tajné touhy. Chápou se. Člověk se ale musí vrátit do svých "čtyř stěn" a vztah "dítěte" a jeho "matky" tak zůstává zakázanou láskou."

Předprodej: https://www.sparkshop.cz/hledat/?hledat=sebastien

Album „Quo Vadis“ spatří světlo světa 28. června. Jedenáctipísňové album bude obsahovat mimo jiné exkluzívní duets legendárním Láďou Křížkem (CITRON, KREYSON) - cover verzi hitu kapely OLYMPIC, „Slzy tvý mámy“. O mix a mastering nahrávky se nepostaral nikdo jiný, než původní producent SEBASTIEN, Roland Grapow (MASTERPLAN, ex-HELLOWEEN).

Spotify: https://open.spotify.com/album/3C6HhRh9xHMHIveuObOzmm?si=g2gss7EIT_GIC5zZlvmaDA

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>