ROZPUSŤTE POLITIKY – PUSŤTE TAM HUDEBNÍKY!

ROZPUSŤTE POLITIKY – PUSŤTE TAM HUDEBNÍKY!

Nutno smutně konstatovat, že v současné přetrvávající koronavirové krizi si politici s hudebníky zrovna nepadli do noty. A když tak koukám na televizi, tož mne napadlo, co kdyby televize pomohla muzikantům tím, že by jim přenechala všechen čas, který nyní věnuje politikům?

Jsem naivní, ale jsem.

Ve stylu „Rozpusťte politiky – Pusťte tam hudebníky!“ by na nonstop zpravodajských kanálech vysílali od rána do noci rozhovory ne s politiky, ale s hudebníky, záznamy či přímé přenosy ne z poslaneckých „sněmhoven“, ale z koncertů, reportáže, zpravodajství o vycházejících deskách a dalších hudebních událostech… Politici by rozhodně nezchudli, zatímco muzikanti by si naopak v těchto pro ně tak těžkých dobách aspoň trochu polepšili a přilepšili.

Celý ten projekt by měl i další kladný efekt (schválně píšu kladný, poněvadž slovo pozitivní nemám poslední dobou moc rád), protože lidi by z takového hudebního vysílání měli určitě příjemnější pocity a podstatně méně melancholií, úzkostí a depresí než ze současného zpravodajství a publicistiky, a tím pádem by se ulevilo alespoň i některým kategoriím zdravotníků, jako jsou psychologové či dokonce psychiatři.

A pokud by někdo chtěl přeci jen špetku politiky, navrhuji, aby volné pokračování slavného filmu Rozpuštěný a vypuštěný bylo výhradně na téma poslanecké sněmovny…  

ROZPUSŤME POLITIKY – PUSŤME TAM HUDEBNÍKY! Posílám tedy tento vzkaz všem, kteří mají patřičnou pravomoc: Lidi, pojďme to zkusit, a když ne celý týden, aspoň jeden den v týdnu věnujme zaběhlé zpravodajsko-publicistické kanály od rána do noci nonstop hudebníkům!

Pomůžeme tím jim i sami sobě, a radostněji štěkat bude možná i PES…

Zdraví Dědek. 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>