RAMONES, PANTHENOL, SICKDAYS a tak dál…

RAMONES, PANTHENOL, SICKDAYS a tak dál…

Fotoreport / Panthenol (+ SickDays) / sobota 28. října 2023 / Brno, Barcafé Éléphant, ulice Lidická

Lidická je docela široká ulice, která má třeba docela široký park Lužánky, kultovní hospodu Szeged, která se nevím proč přejmenovala na Lužánku, a pak taky řadu menších klubů, který se jmenujou všelijak. Jeden z nich je nárožní Barcafé Éléphant, v němž se uskutečnil sobotní rock-punkový mejdan orchestrů jménem SickDays a Panthenol.

Komorní prostředí klubu nijak nevadilo rodinné punkové atmosféře, ba naopak, dle mě dostupných ohlasů bylo všechno fajn, kouřilo se samozřejmě venku, a pokud se případně kouřilo vevnitř, tak jedině s růžovými, jahodovými, nečadícími „doutníky“ :-).  Poznámka tří sester: Skutečnost hrubě (ne)ověřena.   

Moc děkujeme foťákovi Merlinovi za stylizované černobílé snímky (to vypadá skoro jako kdyby se punk rock hrál už za první republiky!) - No prostě takhle si představuju filmy pro pamětníky…

Hrála se hudba hodná punku, na trikách třídy jako Ramones, Misfits, PNTH a …sorry, zbytek jsem nepřečetl, nicméně zato vím, že nakonec se přišel podívat i Johnny Rotten.

Ale to už bylo po všem.

Postavil se, rozhlídl se, vyfoukl, ušklíbl se a řekʼ jenom: „ANARCHY!“

 

Jak už naznačeno výše, připojujeme fotky skupiny Panthenol, autor Merlin. Děkujeme!

 

P.S.: Už nevím, která slavná holčina to byla (zřejmě nejedna), ale její prohlášení je jasné a výmluvné: „Chcu chlapa, co smrdí kouřem a potem - jako Johnny Rotten!“

Mno, a Tišnovem teď koluje parafráze: „Chcu chlapa, co má věk - jako Aleš Havránek!“

 

Zdraví Dědek.

bandzone.cz/sickdays

bandzone.cz/panthenol

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>