Rak’n’Roll Fest Říčany u Brna

Rak’n’Roll Fest Říčany u Brna

Rak’N’Roll Fest / sobota 31. srpna 2019, hudební start: 15 hodin / Říčany u Brna 

Říčany jsou nejenom u Prahy, máme je taktéž za brněnskými humny. A náhodou jsme objevili, že tam mají koncem prázdnin náhodou dost dobrej fesťák a náhodou za super cenu. 

Rak’N’Roll Fest? – „Název vypadá jako roztomilý fonetický přepis rock´n´roll, ale pozor! Rak má být rak, protože říčanským se říká rakaři. A proč? Laicky řečeno tu mají kostelní sakristii opačně, než má být.“ :-)

Tak to mne jakou upoutávka na rockovej fesťák docela hezky pobavilo. Odvahu kucííí pořadatelský teda majó, to zas teda nechme BEAT! 

Zahraje celkem 8 kapel za úžasný prachy 80 – 100 kachlí. A program? Jak se praví na FB stránkách festivalu: „Z naší pestré plejády umělců a stylů si vyberete všichni. Začneme folkem (CECH), pak přijde jazz, soul a swing (RAPELA), následně trochu přitvrdíme (RELAX rock), potom sestoupíme do hlubin undergroundu (Betonovej Bez), pak si užijeme trochu mladé alternativy (Worn Out Jacket), následovat bude hard a někdy dark rock (VORAZZ), potom zazní čistej hard rock (Awake) a všechno uzavřeme punkem (Panthenol).“

No, vážení přátelé - tož chcete-li, šňupněte si třeba vitamin jménem Panthenol a dejte si pořádnej Vorazz! 

P.S.: A ráno Awake all! 

Sestavil Dědek.

ricanyubrna.cz/rak-n-roll-fest/
facebook.com/RaknRoll-fest-Říčany-u-Brna-669132276853238

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>