Premiéra klipu ROZCESTÍ kapely FORREST JUMP

Premiéra klipu ROZCESTÍ kapely FORREST JUMP

Forrest Jump naplánovali premiéru nového singlu a zároveň videoklipu dva dny před startem Tváří v tvář tour 2021, na kterém si vzájemně udělají sparing s kapelou #Černá. Turné startuje v Českých Budějovicích už 15.10.2021 a do konce listopadu je možné toto spojení vidět na osmi zastávkách napříč republikou.

V playlistu tour nebude chybět ani ona zmiňovaná novinka – song Rozcestí. „Původní název zněl JAK NIKDY MŮŽE TO BÝT“. Z představy o genialitě názvu mě vyvedl nejdřív Honza Toužimský jako producent desky a hned poté i kluci z kapely. Tolik kroutících se hlav a protočených panenek jsem dlouho neviděl“, popisuje s úsměvem peripetie vzniku názvu songu textař a zpěvák Pepa Michálek. „Song je o tom, že je kolem nás spousta šikovných lidí, kteří tvoří nádherné věci. Bavím se nejen o muzice, ale i o literatuře, filmu nebo výtvarném umění. A je v pořádku na sebe tyhle věci nechat působit. Svou cestu si ale musíme každý najít sám“, dodává Michálek.

Svůj pohled na věc potom do podoby videoklipu zhmotnil dlouholetý spolupracovník kapely, který svá díla podepisuje nickem Cyberolas. Přišel s myšlenkou přetočení ikonických filmových scén a do hlavních rolí obsadil jednotlivé muzikanty. Své si k tomu řekl basista Marek Loučka: „Cyberolas je známý svým perfekcionalismem a citem pro detail. Jelikož je to 4. video, které jsme společně tvořili, myslel jsem, že mě nemůže ničím překvapit. Opak je pravdou“ (smích). „Průběh bývá většinou identický – Cyberolas velí a my děláme, co říká, aniž bychom měli sebemenší představu o výsledku. Ten ale pokaždé předčínaše očekávání, takže má jako režisér naši neomezenou důvěru, dodává.

Když nepočítáme Lyric video k písni Miluj svého hejtra, odbývá si v klipu Rozcestí svou klipovou premiéru benjamínek kapely, kytarista Nikolas Cejnek. „Myslel jsem si že to bude sranda si stoupnout před kameru a zahrát si známé scény z různých filmů, Ale pan režisér mě hned při prvním natáčení vyvedl z míry. Propocených triček bylo více, než na našich koncertech. Ale myslím si, že výsledek stojí za to. Smekám před panem režisérem.“

Ani tentokrát v tom však členové Forrest Jump nezůstali sami. Hosty videoklipu se stali Poly (Insania), Desed (Dark Gamballe) nebo samotný režisér Cyberolas, nemalou měrou potom přispěly také dámy Michaela Bartoníková, Kristýna Skořepová nebo Daniela Rutarová. A celé natáčení by se rozhodně neobešlo bez maskérek Lenky Poláškové a Lucie Kopecké.

Sečteno a podtrženo – Forrest Jump vypouští 13.10.2021 do světa svůj zatím nejnáročnější videoklip

facebook.com/forrestjumpofficial

Klip najdete ve stejný den i na YOUTUBE kanálu KLUBOOFKA TV. Zhlédnutím klipu dáváte hlas kapele FORREST JUMP v hitparádě, jejíž pořad odstartuje v listopadu 2021.

youtube.com/channel/UC4CsOgjMzzP4zB5icpsE9tw

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>