POZNÁMKA: Parambucha zine No. 7 + MC Amon: Call the Master

POZNÁMKA: Parambucha zine No. 7 + MC Amon: Call the Master

Je to neuvěřitelné, ale je to tak: Black metalový obelisk Parambucha se rozhodl pro revival svého stejnojmenného fanzinu: takřka 80 stran skvělého černobílého psaní, kupříkladu s Jurou Big Bossem Valterem anebo Otou Herešem, potěšila mne přítomnost Peti Polyho Pálenskýho anebo Zdenála Smrtha Vémoly, s nímž jsme začínali na Pekařský (v jiným čísle ulice to byl Slezman, že?).

Nechci popisovat obsah čísla, chci shrnout základní fakta. V čem je tento fanzin výjimečný?

  1. Proto, že vůbec vyšel.
  2. Proto, že se vůbec prodal (rozuměno předchozí číslo)
  3. Proto, že se snaží soustředit na brněnskou scénu (Pačess, BigBoss, Míra Horejsek atd.)
  4. Proto, že spolu se sebou vydává nosič.
  5. Proto, že jde s dobou, a ten nosič je kazeta.
  6. Proto, že ta kazeta je brněnský Amon.

Tož dosáhli jsme pověstné šestky.

Ke kazetám jako takovým drobnou poznámku: když jsem je nedávno začal opět vídat v Bontonlandu, myslel jsem si, že to vyhrabali někde ve skladu jakožto starý zásoby: byla tam Metallica ...and Justice For All, anebo třeba desky Kabátu. Jenomže postupným zkoumáním jsem zjistil, že to je úplně čerstvé vydání, kus cca 220.

A jelikož kazetu Amonu tam neměli, ta jsem si ji koupil od Paramby. Neuvěřitelně poctivej a spolehlivej člověk – jak napsal, kde bude, tak taky byl. Jojo, nebyl jsem tam sám, když jsem to od Paramby kupoval. Call The Master...!

Čímžto se dostáváme k poslední položce pondělní transakce. Amon je spojen zejména s Dr. Fe alias Železem neboli Robinem Krčmářem. Když jsem ještě bubnoval, kdysi jsem přes něj kupoval šlapku. Dneska s ním dělám v jednom baráku.

Svět je malý, ovšem ten koronavirus pod tím obráceným křížem na obalu MC Amon se roztahuje dost...že by pověstný Koloběh Smrti?

Výborný zvuk, výborný obal, zbývá říct jen Amen. Pardon, Amon.

JE TO ŘACHA – JE TO BUCHA – JE TO PARAMBUCHA!!!

Tady Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>