Powermetaloví SteelFaith představují nový singl!

Powermetaloví SteelFaith představují nový singl!

Severočeská powermetalová kapela SteelFaith přichází po roce s ochutnávkou nového studiového materiálu. Po debutové desce s názvem Propustka z nebe vypouští do světa dvě skladby natočené v Babylon studios nedaleko Teplic. 

„Materiál pro nové album je už skoro připraven. Než se ale naplno vrhneme na jeho natáčení, rozhodli jsme se fanouškům představit první dva singly, které se na desce bezesporu objeví – jedná se o písně Na křídlech šílenství a Dilema. Nahrávky vznikly v průběhu května 2018 pod producentským dohledem Tomáše Raclavského, který se postaral i o výsledný zvuk,“ říká kytarista SteelFaith Jan Štok.

Obě skladby jsou typickým heavy/power metalem s přesahy do jiných melodic/metalových subžánrů. Zkrátka přímé pokračování úspěšného alba Propustka z nebe. „Debut byl pro nás nesmírně důležitý. Díky němu jsme si mohli zahrát na celé řadě fajn akcí, dostali se více do povědomí, získali na svou stranu i kritiky, kteří se nás v některých případech nebáli přirovnávat až k zahraničním velikánům, což nás samozřejmě nesmírně těší. Věřím, že plánovaná deska na Propustku z nebe kvalitativně naváže, respektive ji překoná,“ dodává Jan Štok.

Na křídlech šílenství a Dilema SteelFaith zveřejnili na sociálních sítích. Poslechnout si je můžete například zde:

facebook.com/steelfaith

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>