Phoenix konečně přiletěl i do Brna!

Phoenix konečně přiletěl i do Brna!

V životě se naštěstí rodí i dobré zprávy. Občas. Třeba jednou za deset let. Přesně tolik roků tomu nazad, kdy vyšlo poslední řadové CD švédských talentů Nocturnal Rites The 8th Sin, jakožto osmé album příznačně pojmenované Osmý hřích. A stejně příznačné jméno má i devátá placka - devátá placka po deseti letech - protože se jmenuje Phoenix. Aneb back from the ashes. 
V Evropě vyšla oficiálně 29. 9. 2017 (v Japonsku už 20. 9.), do brněnského Bontonlandu, přestěhovaného ve Velký Špalíček, dorazila v těchto dnech. Sedím si takhle v pátek s milovanými přáteli v jedné z brněnských hospůdek, čistím trubky nutričně hodnotnou jedenáctkou, když mi v kraťasách počne vibrovat neznámé numero. Vybíhám do ticha před hospodu a onu roztomilou zprávu se právě dovídám. 

Letem městem stihnu ještě dvojku skvělýho červenýho burčáku, rovněž nutričně hodnotného, a něco mezi sedmou a osmou si tu devátou nádheru vyzvedávám (nebyla zadarmo - 499 Kč). Devátou nádheru s deseti songy, v rámci limitované digipackové edice však dokonce s jedenácti. Kromě předposledního bonus tracku Used To Be God obsahuje vydání ještě „patch“, chilli nášivku, na kontrastně černém podkladě se zlatě metalizovanými iniciálami NR. Ale hlavně obsahuje rozhodující stříbrný kotouček, samozřejmě taktéž nutričně hodnotný. 

Je to tak - přesně tak, jak hlásí červenobílá přelepka na celofánovém přebalu CD a kterak píšu shora: 

THE RETURN! SWEDISH MELODIC METAL GODS NOCTURNAL RITES ARE BACK WITH THEIR FIRST STUDIO ALBUM SINCE 2007’s „THE 8th SIN“!

Ano, NR jsou zpět, a já mám z toho takovou nějakou NR... ...prostě Nehoráznou Radost. 

Tady Dědek.

Fotogalerie

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>