PAŘÁT VSTUPUJE DO 22. SEZÓNY SVOJÍ EXISTENCE ‌

PAŘÁT VSTUPUJE DO 22. SEZÓNY SVOJÍ EXISTENCE ‌

21 let za námi a snad mnoho dalších před námi. Ještě jednou děkujeme všem, kteří nás loni jakkoliv podpořili, trvale podporují - a my jsme rádi za to, že jsme mohli pomoci těm, kteří si to zasloužili. Ani na letošek nechystáme žádné změny. Formát Pařátu je již zavedený, měsíční periodicita absolutně nemožná, jakékoliv rozšíření by znamenalo zvýšené finanční náklady, které nehodláme riskovat - a časové možnosti, které zkrátka ve skromných podmínkách, v jakých Pařát (magazín i vydavatelství) vytváříme, nemáme.

Roční předplatné Pařátu držíme už 11 let na stejné částce a ani letos ji nechceme navyšovat. Určitě nám dáte za pravdu, že stovka i s poštovným je cena zanedbatelná, navíc ještě s možností mít už tak levné tituly z Pařátshopu ještě levnější (informace pro předplatitele ZDE). Zkrátka věříme, že zvýšené finanční náklady na výrobu a daně našemu státu srazíme vašim ještě větším zájmem o Pařát a tituly z Pařátshopu. Letos toho máme v plánu opravdu hodně a jako vždy za ceny, které chcete. Stejně tak platí, že kdo opravdu chce, ten si Pařát vždy sežene.

I letos můžeme slíbit to, že v Pařátu nenajdete žádné rozhovory a články jako součástí zaplacené reklamy a dál budeme vyznávat filozofii ryzího undergroundu. Nadále budeme dělat jen to, na co máme, co sami chceme. A rozhodně u toho nemáme zájem s nikým soupeřit nebo se srovnávat. Někomu se zavděčíme, někomu ne - jak už mnohokrát zaznělo, nikdy se nelze zavděčit všem. Naše nadšení pro tvorbu metalového časáku a vydávání hudebních nosičů a merchu nepolevuje, ať je doba, jaká chce.

Těšíme se na vše, co se letos má stát. S pokorou, odhodláním a nekonečným nadšením. Pokud u toho budete s námi, předem za to děkujeme!
Pokud vám v posledním dnu loňského roku skončilo předplatné, pokračování lze jednoduše vyřídit v Pařátshopu ZDE

Data vydání Pařátu v roce 2021:

číslo 98 – 20.2.
číslo 99 – 20.4.
číslo 100 – 15.6.
číslo 101 – 20.8.
číslo 102 – 20.10.
číslo 103 – 15.12.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>