Parambucha Zine No.7

Parambucha Zine No.7

Vážení přátelé, to je snad osud - ledva jsme se na našem webu rozhodli započít seriál o fanzinech úvodním obecným článkem, kdy jakožto další, první speciální díl mělo následovat Metaliště, dozvěděli jsme se o unikátním počinu, a sice o vydání dalšího čísla fanzinu Parambucha, který obsahuje jako bonus kazetu AMON: CALL THE MASTER! 

Naše původně zamýšlené pořadí proto měníme, a Metaliště bude samozřejmě následovat – teď tady ovšem hřmí a hříme PARAMBUCHA ZINE!  

V těchto dnech vychází nové číslo fanzinu Parambucha. Výtisk s pořadovým číslem 7, navazuje na podzimní návratové číslo, které sklidilo velice pozitívní ohlasy a bylo během necelých tří měsíců vyprodáno. 

Jako poděkování za přízeň se fanzin vrací s MC nahrávkou, která byla poznavácí značkou časopisu v devadesátých letech. Tentokrát ale jako limitovaná příloha (pouze 80 ks a samostaně neprodejná) vychází legendární nahrávka brněnského black metalového Amon - Call The Master, která jako bonus obsahuje živý záznam koncertu z roku 1993. Nahrávka se stopáží 80 minut vychází v neupravené podobě, s původním obalem i zvukem. 

Samotnému číslu vévodí rozhovor i titulka s BigBossem o posledním sólovém albu. Dále se můžete těšit na rozhovory s Kaviar Kavalier, Bad Victim, Depresy, Elysium nebo Purnamou. 

Najdete zde i spoustu zajímavých rubrik, v nichž se odhalují legendy našeho metalu jako Poly (Insania), Bilos (Malignant Tumour), Ota Hereš (Tōrr), Medvěd (Gōtterdämmerung) nebo Jarda Friedrich (Pandemia). Číslo obsahuje i anketní pohled na problém dnešních dnů, a sice Covid-19. 

Fanzin vychází v nákladu 100 ks a 80 ks jako limitovaná edice s MC Amon. Objednávky na parambucha@seznam.cz a veškeré info kolem zinu na FB stránkách Parambucha Zine.

Pozn.: Cena vydání s kazetou je 220 Kč.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>