OŽIVLÝ SVĚT FYZICKÉ HUDBY

OŽIVLÝ SVĚT FYZICKÉ HUDBY

Tož nám tento týden otevřeli Multiland (dříve Bontonland) ve Špalíčku, a Dědek se tam hnedka udělal (pardon, překlep – Dědek si tam hnedka udělal … cestu), a to dvakrát, a nechybělo málo, aby to bylo třikrát.

Regály jsou naplněné novinkami i „novinkami“ (berme prosím v úvahu, že od prosince bylo v důsledku vládních „zapaření“ zavřeno), hraje to tam všemi barvami (chtěl jsem tento článek napsat už dřív, ale nejdřív jsem si musel koupit CD Sodom Genesis XIX, který tam měli v regálu jeden krásný digikousek, aby mi ho kvůli mému vlastnímu článku někdo nevyfoukʼ, což by mne fakt sejřilo – věřím, že dokážete ocenit dnes již vzácnou upřímnost) – jen v rychlosti letem hudebním světem, abyste případně nastartovali svoje vyhledávače atp. (omlouvám se za případné chyby či překlepy):

CD ZEMĚTŘESENÍ 2 – Epilog, důstojné završení post-schelingerovské trilogie, mj. s rodinou Doležalových + Smetáček a neuvěřitelným chrchlákem jménem Mladen Djelmo, chilli tatáž sestava jako CD Zemětřesení 2;

2CD + DVD DEBUSTROL: 33 LET ANTIKRISTA, záznam koncertu, videoklipy, unplugged verze – protestuje snad někdo?!?

3CD + DVD KRABATHOR: DEMONIZER / MORTAL MEMORIES II – už jste to slyšeli? Totální destrukce, smrtící fláky oživly!

2CD TUBLATANKA: NAJLEPŠIE ROKY -  sbírka klenotů z dob nejslavnější sestavy, která se bohužel už nikdy nesejde;

CD ROBERT KŘESŤAN & DRUHÁ TRÁVA – Díl první: konečně zde v prodeji, v prosinci tento kotouček ještě neměli. Brněnský génius, zařazený mezi klasy;

CD LEHKÁ NOHA: Peruánskej balzám – po takřka 20 letech (!) vydala tahle „tvaroženská řimbaba“ novou desku a je to masakr. Můj dům – můj hrad? Můj Hradečný – můj dům! (Ano, už je to doma.)

No a dál třeba 4CD boxy fenoménu AC/DC, CD Suicidal Tendencies Join The Army za 105 kachlí, výběrovka 3CD Nazareth za 129 Kč (to máte jedno CD zhruba jak dříve jedno elpíčko), dále Traktor, Škwor, Blue-Ray disk s filmem Přichází satan! (The Omen – R. Donner) za pouhých 199 Kč, Bohemian Rhapsody za 99 a spousta dalšího, fakt se nedá napsat všechno.

Kdo můžete, přijďte fyzicky, a Vy ostatní smíte třeba zde:

bontonland.cz

 

Kultuře velký zdar, už to potřebuje! Zdraví Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>