Nový klip DOMINION DAY kanadských OSYRON: „POZOR NA TO, CO SLAVÍTE!!“

Nový klip DOMINION DAY kanadských OSYRON: „POZOR NA TO, CO SLAVÍTE!!“

Kanadská metalová naděje je zpět: Po vydání jejich kladně hodnoceného EP „Foundations“ a vyleštěného reedice jejich milovaného počinu „Kingsbane“, Osyron ohlašují novou éru svým nejnovějším singlem DOMINION DAY.

Renomovaný band ze srdce Kanady, který nádherně obrušuje hrany čistých, téměř sirénových a hrubých vokálů, znovu působivě dokazuje svou schopnost promyšleně zasadit přímočaré hity s živými charakteristikami do komplexních, symfonických zvukových ploch – aniž by ztrácela své kořeny v progresivních oblastech metalové hudby.

Osyron se nikdy neodklonili od konfliktních etap kanadské historie, se kterými se již vypořádali na  „Foundations“ z roku 2020. Směs tíhy, duše a hluboké atmosféry EP odpovídala aspiraci kapely ponořit se do citlivých témat kanadské kultury a vyprávět „příběh těch, kteří byli příliš dlouho ignorováni“ – od kanadských vojáků v 1. světové válce po asimilaci prvních národů .

 

Odkaz na video: https://youtu.be/lk3G-eknBng
Stream Dominion Dayhttp://osyron.com/dd.html

Proto není žádným překvapením, že Osyron neustále rozbaluje těžkosti minulosti všech, které se objevují právě v dnešním dni: „Dominion Day“ se zabývá oslavou minulých událostí a tím, co stále slavíme, aniž bychom věděli, jaké důsledky s těmito událostmi souvisí a důsledky, které jsou jejich „vedlejším produktem“.

Nejen témata textů, ale i jejich hudba se od vzniku Osyron neustále vyvíjí: masivní vrstvené sekce, svůdné chytlavost a prstolomné pasáže. Velký posun nastal v důrazu a přiostření výrazu. Skladby se posluchači prostě vryjí do paměti s ambicí zde dlouho zůstat. Spojením symfonických a progresivních prvků jsou Osyron zpět na mapě, během posledních let se vyšvihli do popředí jako jedna z největších kanadských metalových nadějí. „Dominion Day“ je nyní k dispozici na všech kanálech.

Tento projekt je částečně financován FACTOR, kanadskou vládou a soukromými kanadskými rozhlasovými stanicemi.

 Osyron online:

https://www.osyron.com
https://www.facebook.com/osyron
https://www.instagram.com/osyronband
https://www.twitter.com/osyron
https://www.youtube.com/osyron
https://open.spotify.com/artist/5bBK2zUbVtvkvbtVBjchFB?si=xwqecMw1TiOK86I_LKlfRw
https://osyron.bandcamp.com/merch

 

Zdroj: CMM GmbH
cmm-marketing.com

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>