Nový aktuální dočasný seriál - Number 10!

Nový aktuální dočasný seriál - Number 10!

Vážení, dospěli jsme k jubilejnímu dílu! Užijme si to!

Zpěvačka TANJA, doposud bez koronaviru, prý sedí doma a zpívá svůj velký hit Dál ho čekám. 

A teď si umí udělat srandu jenom ten největší tuzemák: S ohledem na skutečnost, že chrám svatého Víta se bude jmenovat chrám svatého Vira, mění svůj název i české korunovační klenoty, které se od 20. dubna 2020 budou jmenovat české KORONOVAČNÍ klenoty. 

Stranou nezůstal ani dánský černokněžník KING DIAMOND, jehož skladba Welcome Home prý vítá všechny české pendlery, co musí do karantény. 

Thrash metal z Prahy jménem KRYPTOR zní: To se nemělo stááááááát! 

Black metalová střela ASGARD přispěla světu humanitární pomocí, když uvolnila vysílací práva ke skladbám Chřadnutí, Uléhám k spánku věčnému, V okamžiku smrti, Pitva, Tělo v rakev. 

K aktuální situaci ve světě říká METALLICA: Sad But True. 

Brněnská hard rocková kapela KRABAT se na svém debutovém, čerstvě vydaném CD „1984“, ve své vstupní písni ptá: Co bude dál?  

V době krize překvapila brněnskou skupinu DOGMA ART Půlnoční výběrčí daní, a sice paní Alena se svými dvěma asistentkami. Jak to dopadlo? Chlapci je vyhnali, jejich Soupravu 4062 jim sebrali, a Šly panenky silnicí... No a dalších Deset měst bylo v klidu. 

Krátce z Brazílie: Další pozemky prý účelově přikoupila SEPULTURA. 

Z hlediska statistických propočtů celého světa si za poslední měsíc zřídilo koncesi, povolení, licenci či jiné oprávnění k provozování pohřební služby celkem zhruba půl milionů subjektů. Skupina TÖRR se tomu směje způsobem sobě vlastním: Předčasnej pohřeb, hej hej. 

Tom Araya na svý druhý desce řve: KILL AGAIN!!!

Ze sportu. 

Letošní Olympiáda je definitivně zrušena. Prý se bude konat pouze domácí PIJÁDA. 

Stejně jako letošní mistrovství světa. Příští rok to bude mistVIRovství. 

Máte rádi AKVABELY? Od příštího roku to budou preventivně AKVAVIRY. A kdo náhodou polkne, bude diskvalifikován pro doping.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>