Nový aktuální dočasný seriál no.13 - Pel-mel

Nový aktuální dočasný seriál no.13 - Pel-mel

Po dvou tématicky zaměřených dílech (Ultrametal a Death Metal Session) Vám nabízíme opět ten správný koronavirový pel-mel:

Bzenecká skupina TERMINATOR přijala aktuální program proti-koronavirového opatření, sestávající z následujících tématických, na sebe navazujících položek, založených zejména na debutovém albu „PROBAVIRITY OF DOOM“: Realita, Samota, Postavení mimo hru, Pravděpodobnost záviru, K.O.Nec. Na následující otázku „Takhle?!“ bylo jedincům věřícím v reinkarnaci odpovězeno názvem skladby z druhého alba Vicious Circle, a ostatním marně se nadechujícím jedincům „Jenom jednou (Just Once)“.  

Skupina TABÁK věnovala všem umřivším na koronavirus 19 hymnu Máš to už za sebou. Posléze této vstupní skladby zazněly majestátní kompozice Dávám ti jeden den, Čert na koronaviru jel, Všude tu sou, Go satane Go, Vire jak to bolí, Bruce Virus, Tak teda pojď, Ďábel a vir, Brouk Pytlivirík, Virem nezarmoutíš, a celá zábava VIRvrcholila virem „Když se u nás chlapi poperou, tak jenom virem, anebo sekerou.“  A posléze už Bacily di Praga odjely domů. 

Skupina VITACIT se pod vlivem koronakrize přejmenovala na srozumitelnější VITAVIR aneb: Nápoj, který ti bude stačit ochutnat jen jednou! 

Formace VIR ZEPPEVIR přispívá humanitární pomocí v podobě respirátorů značky  GTBT (Good Times Bad Times). 

Světově známá skupina IM doporučila světově známé skupině WHO (prosíme, nezaměňovat!), aby před vydáním většiny svých prohlášení vyslechla aspoň část PIECE OF MIND a prohlédla si potisk samotného disku. Tam je to totiž doslova na mozeček.   
Na což navazuje další světová zpráva, a sice že skupina KERN – pro případ, že by se doporučení citované v předchozím sdělení minulo účinkem – nabízí Explozi. 

Po eventuálním úspěšném účinku skladby zmíněné v předchozím odstavci prý Brusel odstartuje fanfáru Ódu na radost: „Nad radost nic v světě není, budiž sláva radosti...“

Krátce z české televize: 

A máme tady aktuální zprávu - bohužel, ve čtvrtfinále na MS ve fotbale 1990 v Itálii jsme prohráli s Německem 0:1. 

Senzační zpráva právě přichází do naší redakce – přepište dějiny! Česká republika vyhrála olympijský turnaj v ledním hokeji! 

Neuvěřitelné, neuvěřitelné! Bratři Pospíšilové právě získali jubilejní 20. titul mistrů světa v kolové!   

Jo jo, i archiv může mít svou sílu jako hrom. Tady Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>