Novinky z tábora Ocelot

10750487_729231143831817_2617270365029255285_o-1-.jpgKterak ví i každé malé nehodné díte, na Vánoce jsou obrazovky plné čertů a pekla, a spoustu pekelných novinek nám hlasí rovněž znojemská metal-rock n’ rollová brigáda Ocelot.

V současné době natáčí videoklip na titulní skladbu z poslední desky Rock n’ Roll Dog a Vy se zatím, než bude celá práce hotova, můžete v naší fotogalerii podívat na fajne fotečky z natáčení.  

Dále je nutno uvést, že v kapele došlo z důvodu velké časové zaneprázdněnosti kytaristy Luďka Savany Urbánka k vynucené změně v sestavě, takže Ocelot nyní útočí v tomto složení:

Jindra Heinrich Novotný – basa, lead voc
Pavouk – kytara, backing voc
Pavel Pája Němec – bicí
Fofo – kytara, backing voc
.

Další dobrá zpráva pro všechny fanoušky, s Ocelotem se můžete setkat v lednovém a také v únorovém čísle prestižního tuzemského rockového magazínu Spark, a aby toho všeho nebylo málo, na rok 2015 chystá tahle šelma společné koncertní turné s jihlavskými smečkami Lady Kate a Autobus, nazvané Metal Forever Tour 2015. Aktuální informace můžete sledovat na ocelotband.cz nebo na bandzone.cz/ocelot.

Jak vidno, celkem 4 důležité novinky, takže kapela nyní vede 4:0 a míří rovnýma nohama do horoucího pekla. Jó holt, s čerty nejsou...pardon - s Ocelotem nejsou žerty...

METAL-LINE

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>