Nová skvadra bluesového barda

Nová skvadra bluesového barda

Nezničitelný brněnský rockový fenomén jménem TOM JEGR má nový GANG! 

Nástrojová struktura zůstává stejná, tj. zpěv, dvě kytary, basa a bicí, jména se však mění, tedy krom ústředního Mistra: 

Tom Jegr – zpěv, kytara
Tomáš Borovička – kytara
Michal Sládek – baskytara
Ondřej Sláma – bicí

Přátelé, tohle už vypadá na slušnej hospodskej mejdan – jenom si vezměte ty „pojmy“: sládek, borovička, „jégr“, a k tomu na chuť sláma (pivopitelně pivní). :-) Kdo odolá degustaci? 

A teď možná zase chvíli vážněji. Naznačená premiérová ochutnávka se bude konat ve známém brněnském Metro Music Baru ve čtvrtek 14. června 2018 po 20. hodině, a sice jakožto dvoj-koncert společně s další brněnskou rockovou bandou zovanou Ginger Head (neplést prosím s takřka stejnojmennou, alébrž pražsky odlišnou Gingerhead). Mno, každopádně druhý den to dovolená asi jistí. 

Pakliže Vám případně jména Jegrových spoluhráčů na první dobrou nic neříkají, nic si z toho nedělejte, ale bubeníka můžete znát třeba z Bloosers, a zbytek poznáte. V této souvislosti bychom chtěli jménem našeho webu poděkovat i kapele původní, tj. Mistru basů ing. arch. Hynku Maňákovi, kytarákovi Přémovi Dofkovi a bubeníku Radimu Grünwaldovi, kteří s Tomem  - a my s nimi – strávili nezapomenutelný kus blues rockového a hard rockového života. Hoši, děkujem! 

Vstupenky v předprodeji za 110, na místě 130 Kč, takže klasika, a za dvě kapely to míň už snad nejde. Tož kdož máte Tomovu muziku rádi, přijďte se podívat na světovou premiéru jeho nové sestavy, přijďte se pobavit, přijďte pobýt na beat!   

METAL-LINE.

Facebook event: facebook.com/events/173505256669756/

bandzone.cz/tomjegrandgang
facebook.com/tomjegrandgang/

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>