NEREZAVĚJÍCÍ LÁSKA V RUSTY  aneb  KDYŽ MÁ BLUES ROCK JMÉNO TOM

NEREZAVĚJÍCÍ LÁSKA V RUSTY aneb KDYŽ MÁ BLUES ROCK JMÉNO TOM

Fotoreport / TOM JEGR & GANG / sobota 20. ledna 2024 / Brno, Rusty Nail Club

Jsou akce, který si užijete, když na nich jste. A pak jsou taky akci, který si užijete, i když na nich nejste. Přesně to se mi stalo v jednu lednovou sobotu, kdy mne schvátil jakýsi „moribundus“, a věřte, že tento termín fakt není od slova blues.

A proč jsem si vlastně onen koncert užil, i když jsem na něm nebyl? No díky své kolegyni Věrce, která nejenom že hned druhý den poslala nádherné fotečky, jež můžete v rámci galerky tohoto článku zhlédnout, ale současně mi vyřídila vzkaz, z něhož mi prakticky okamžitě, když jsem si jej přečetl, vhrkly slzy do očí. No prostě kurwa patos blues!

Věra mi totiž napsala: „Tomovi jsem řekla, že jsi nemocný, a proto je koncert bez Tebe. Tom Tě během koncertu pozdravil a přál Ti brzké uzdravení a zahrál Ti písničku, která je tvoje nejoblíbenější, už nevím, jak se jmenovala.“ - Věri, to nevadí, on to totiž neví skoro nikdo. Ale my s Tomem víme – jmenuje se Koukám nějak to nejde.

Tož v sobotu to fakt nějak nešlo či co, nicméně důležitý je, že celkově to jde, a Tome, Tobě teda dost dobře. A Ty taky moc dobře víš a znáš jméno člověka, kterej mne, metalistu, naučil mít rád blues.

To jméno je Tvoje – Tom Jégr.

Tady Dědek, fotky Věrka.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>