Němečtí akční rockeři STACY CROWNE spíchli nové video ke skladbě „Dead of Night“

Němečtí akční rockeři STACY CROWNE spíchli nové video ke skladbě „Dead of Night“

Němečtí akční rockeři Stacy Crowne spíchli nové video pro stranu B jejich 4,5´´singlu "Action Rock Jukebox", který je aktuálně dostupný na Screaming Crow Records. Skladba „Dead of Night“ je o tom, jak se během těchto krátkých dnů a dlouhých zimních nocí odmilovat. Ideální pro toto roční období! Jednoduchý koncept, natočený a sestříhaný kapelou, představuje zpěváka Dustina Couttse kráčejícího po Südbrücke (South Bridge), což je železniční mo;st přes Rýn, do které se prolínají prostřihy kytaristy Dominika Sládka. Celé to bylo natočeno jednou kamerou a mobilem. Pokud skladbu vykopete, vinyl můžete získat na níže uvedených odkazech. K dispozici také na všech digitálních a streamovacích webech.

4,5´´ singl „Action Rock Jukebox“ vychází v mátově zeleném a černém vinylu. Mezi doplňky patří 4,5´´ adaptér, štítek na jukebox a samolepky. Perfektní na ty krásné staré jukeboxy! Stacy Crowne nám nepochybně připomíná některé skandinávské rockové kapely s vysokou energií koncem 90. let, ale počátky kapely jsou daleko od Švédska a Norska, na předměstí Kolína nad Rýnem. Už jako teenageři se dva kamarádi ze školy Dustin Coutts a Dominik Sládek zapojovali jejich kytary a hráli  covery Ramones, Hellacopters a Turbonegro s touhou napsat své vlastní písně a hrát své první vystoupení. Po zpočátku měnící se sestavě znamená příchod aktuální rytmické sekce (Peter Koslowski na bicí a Andreas Billstein na basu) v roce 2011 znamená oficiální začátek Stacy Crowne.

Čtyřka muzikantů na sebe poprvé upozorní debutovým EP v roce 2014. Výsledkem jsou nejen dvě turné a četné show - mimo jiné např. vedlejší akté pro The New Christs, The Casanovas a Electric Eel Shock - ale také první  kontakty na kalifornský indie label Savage Magic Records, u kterého vyhází první ofiko nahrávka, která vychází jako 7" split roku 2016.

S pevným rozhodnutím nahrát první plnohodnotné album v roce 2018 se Stacy Crowne vydala  hledání vhodného výrobce - a po řetězu náhod najednou seděl uprostřed Malasaña, srdce Madridu. S podporou Ola Ersfjorda, který již pracoval s kapelami jako Dead Lord, Lucifer a The Hellacopters, deset písní bylo hotových a následně vydaných na etiketě Savage Magic Records (název alba: „We Sound   Electric").  V únoru 2020 kapela přijala pozvání svého labelu z Kalifornie a zahrála exkluzivní koncert v legendárním světově proslulém Dollhutu v Anaheimu.

Během pandemie Corona vyšly další tři vinyly s novým materiálem od Stacy Crowne : v roce 2020 kompilace "Demolition Derby Vol. 2" (mimo jiné s Grindhouse, The Drippers), také v roce 2020 split s německou kapelou „Christmas“ a v létě 2021 singl „Action Rock Jukebox“. Po několika vystoupeních na podzim 2021 vyrazí Stacy Crowne v březnu znovu na cesty a odehrají sedmizastávkové turné po Španělsku.

stacycrowne.com/

facebook.com/stacycrowne

instagram.com/stacycrowne_official

stacycrowne.bandcamp.com/

linktr.ee/stacycrowne

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>