Našlápnutý zimní Crossover Fest v Nároďáku Jaroměř

Našlápnutý zimní Crossover Fest v Nároďáku Jaroměř

Ani v zimních měsících není potřeba se vzdávat živých koncertů. Nároďák Jaroměř je místem, kde můžete naladit formu na letní festivaly a užít si skvělou muziku.

V magickém termínu 22.2 2020 od 18:00 vystoupí v Jaroměřské kolébce živé hudby banda WAIT a dál také party Krkonošské Matky, F.A.King, A New Chapter a Kodiak.

WAIT odehraje v Jaroměři svůj první letošní koncert, poté, co se v prosinci rozloučil se sezónou ve vyprodaném klubu MeetFactory v Praze.

Kapela se v lednu a únoru věnovala hudbě k novému českému filmu DARIA a frontman Miloš Novotný pro film nazpíval několik songů, včetně titulní pecky LIFE. Film je od 30.1 ve více než 300 kinech a vypadá to na budoucí kultovní záležitost. (https://daria.movie/)

WAIT vydává v březnu nové album, které vyjde na všech streamovacích serverech jako Spotify, iTunes, Deezer a dalších a v několika desítkách kusů i na CD a LP.

Kapela se spolu s frontmanem Milošem Novotným, který nahradil zpěvačku Martinu zavřela na konci roku 2019 do studia, aby připravila nový materiál ve spolupráci s producenty Borisem Carloffem (AnnetX, Sunshine, Charlie Straight, kNot Photogenic, Kryštof, Jakub Ondra…) a Danielem Škráškem (Argema, Tania, Tereza Kerndlová a další)

Zajímavou postavou za mikrofonem WAIT je Miloš Novotný, který před několika lety ve spolupráci s Darou Rollins dokráčel až do finále Hlasu Československa a obsadil celkové 4 místo. Pak se ale vrátil k rockové tvorbě, vlastním projektům a kapele Celebration. Na podzim 2019 se stal členem kapely WAIT, která v posledních letech intenzivně brázdila české kluby a festivaly a také se zapsala do povědomí jako předskokan veličiny zvané Škwor, na 49 koncertech ve 3 částech jejich turné „Hledání Identity“ O WAIT se tak nedá úplně říct odkud jsou, protože se sjíždí z Plzně, Hradce Králové, Pardubic a Prahy. WAIT můžete slyšet na rádiích F1, Beat a Hey a v únoru akusticky vystoupí na ČT2 s novou tvorbou.

Další parta, Krkonošské Matky pochází z Dvora Králové a hraje výhradně vlastní tvorbu. Je to záruka super zábavy, což se na Královéhradecku dobře ví.
Následující kapela, F. A. King je stálicí na scéně a má odehráno přes 300 koncertů, včetně supportu finským Waltari. Již třetím rokem rozdává radost ve čtyřech a hlavně vydala debutovou placku Hudba Plná Sazí, kterou jsme podpořili stejnojmenným Tour a videem k singlu Jako Ty.
Z tábora kapely Kodiak přišlo pár novinek. Kapele se podařilo najít adekvátní náhradu za předchozí zpěvačku Kláru Pretorovou a tou je nadějná mladá rocková krev Lucka Brátová, která s Kodiak nyní usilovně zkouší. Premiérový full set Lucky proběhne 22. 2. 2020 v Jaroměři na této akci.
Také se můžete těšit na skvělou děčínskou crossoverovou bandu A New Chapter, která nedávno vydala EP Kultem a je stálicí na mnoha festivalech.

Kudy do Nároďáku Jaroměř?
http://www.narodakjaromer.cz/jak-se-k-nam-dostanete/

Vstupenky:

http://www.narodakjaromer.cz/narodak-crossover-fest/

Kontakty:
Pavel Herynk - management WAIT
Tel.: +420 737 272 833
p.herynk@me.com
https://www.facebook.com/waitbandcz
https://soundcloud.com/wait_cz

A Nároďák Jaroměř
Národní 54
55101 Jaroměř
Tel.: +420 739 119 796

http://www.narodakjaromer.cz/

Vstupenky ve výhodném předprodeji koupíš zde: http://www.narodakjaromer.cz/narodak-crossover-fest/


 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>