NAHLÉDNĚTE NA OBAL DRUHÉHO ALBA SOUL MASSACRE, KTERÉ VYJDE V SRPNU POD PAŘÁTEM

NAHLÉDNĚTE NA OBAL DRUHÉHO ALBA SOUL MASSACRE, KTERÉ VYJDE V SRPNU POD PAŘÁTEM

Jak už jsme informovali ZDE, druhé album SOUL MASSACRE ponese název “Despair Of Human Being” a Pařát jej vydá 20. srpna. Obal alba je tentokrát dílem zahraničního umělce vystupujícího pod pseudonymem Rudi Gorgingsuicide. Jeho práce bude známa především fanouškům brutal death metalu. Maloval obaly desítkám kapel z celého světa, například CEREBRAL EXTINCTION, DEVANGELIC, KATAPLEXIA nebo tuzemským FLESHLESS a FEEBLE MINDED.

S nápadem nechat udělat obal alba v cizině přišel bubeník SOUL MASSACRE Kuba. Je to velký fanoušek artworků a hodně řeší i vizuální část desky. Je toho názoru, že první, co každý uvidí ještě dřív, než si desku pustí, je její obal. "Rudiho jsem našel díky skvělému obalu, který udělal pro FLESHLESS. V neposlední řadě jsme si ho vybrali i kvůli tomu, že měl nejlepší podmínky ze všech, které jsme oslovili. Nakonec jsme se všichni v kapele shodli na tom, že jeho práce je pro nás tou pravou. Jeho ztvárnění myšlenek jiných kapel nám dalo představu, jak asi bude vypadat náš artwork – a nakonec vypadá ještě lépe, než jsme si to představovali. Takže Rudi byl prostě nakonec super skvělá volba a my jsme za ni rádi, protože to, co zahraniční umělci dokážou, to tady moc nemá konkurenci, bohužel. Domluva a jeho podmínky byly naprosto super, vyšel nám ve všem vstříc a rychlost jeho práce na obale byla fantastická. Nezbývá než doporučit,”  neskrývá Kuba své nadšení. 
O obsahu artworku probíhala dlouhá jednání. Kytarista Vladimír vysvětluje: “Dlouho jsme se nemohli rozhodnout, bylo to náročné. Tak jsme se sešli u mě doma, poslouchali muziku, pili pivka a na papír si kreslili náčrtky. Bylo to zábavné a živé. Nakonec vyhrála varianta na motiv skladby ´Mother Nature Filthy Creature´. Text je v podstatě o tom, jak lidstvo ničí matku přírodu.”

První hudební ukázky z alba už brzy! 

Jak sehnat Pařát čti ZDE  
Novinkami v Pařátshopu listuj ZDE 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>