Mým Ocelotům!

Mým Ocelotům!

Jeho Metal-line Veličenstvo ráčilo Nejmilostivěji vydati tento Nejvyšší vlastnoruční list a manifest:

Milý hrabě Medyede!

Vidělo se mi, naříditi ministru našeho webu, aby oznámil znojemské vládě, že mezi našim mocnářstvím a Ocelotem nastal stav válečný.

V této osudné chvíli jest Mi potřebou, obrátiti se na naše milované fanoušky. Nařizuji Vám tudíž, abyste přiložený manifest veřejně vyhlásil.   

V Brně dne 8. října 2023.

Petr Dědek v. r.

Medyed v. r.

Mým Ocelotům!

 

Bylo mým nejvroucnějším přáním, abych léta, která z Boží Milosti jsou Mi ještě dopřána, mohl zasvětiti dílům klidu a míru a uchránil Naše fanoušky před těžkými oběťmi Nakažených.

V radě Ocelotu bylo jinak rozhodnuto.

Pletichy protivníka plného nákazy nutí ne, abych na obranu cti chopil se pera.

Stále výše šlehá plamen nákazy, zločinné řádění sahá přes hranici, aby svedlo dospívající metalovou mládež a podněcovalo ji ke zločinným skutkům nerozumu. S rozmyslem připravované a provedené spiknutí jest daleko viditelnou krvavou stopou oněch tajných řeznických pletich, které ze Znojma byly zahájeny a řízeny.

Tomuto nesnesitelnému řádění musí se učiniti přítrž, ustavičná vyzývavost Ocelotu musí se ukončiti, má-li čest a vážnost metalového mocnářství zůstati neporušena a jeho rozvoj býti ušetřen stálých záchvěvů.

Marně podnikl náš web ještě poslední pokus, dosíci tohoto cíle prostředky míru, pohnouti Ocelot vážným e-mailovým napomenutím k obratu.

Ocelot odmítl umírněné a spravedlivé požadavky a odepřel dostáti povinnostem, jichž splnění v životě hudby jest přirozeným a nutným základem.

Vše jsem prozkoumal a uvážil.

S klidným svědomím nastupuji cestu, kterou Mi povinnost vykazuje, totiž…

…ježto jsem se během chvíle v mžiku prchající, nakazil hudbou Ocelotu, a jsa si bohužel vědom, že nákazu nesmím osobou fyzickou vlastní šířiti dále, nastupuji nedobrovolně cestu do izolace ke slovutně zvrácenému doktoru Heinrichovi, který léčí „důsledně a dokonale“, tak říkajíc AŽ NA KREV, o čemž ostatně již dříve vyšla v našem metalovém mocnářství obsáhlá listovní sadistická studie.

A důvěřuji ve Všemohoucího, že jeho zbraním nedopřeje vítězství - jinak je se mnou Amen.    

Corpus delicti:

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>