!?! METALOVÝ KOMIKS !?!

!?! METALOVÝ KOMIKS !?!

Ano, Metalové Vánoce 2018 jsou fuč, a opravdu stály za to. A poněvadž stály, tak i stojí za to si je stále připomínat.

Než pro Vás dokončíme klasickou koncertní reportáž - stejně jako každý předchozí rok - přinášíme Vám „alespoň“ netradiční návnadu v podobě docela unikátního metalového komiksu, jehož základ vznikl velice neočekávaně v nočním busu č. 91, nezadržitelně směřujícím do bujarého brněnského centra.

Nicméně bujaré to bylo i v samotném autobusu, kam společně s námi nastoupil i kompletní teplický Motorband, před Vitacitem odehravší naprosto profesionální fesťákový set.

Chvíli jsem zíral jako puk, že taková metalová legenda jede prostředkem MHD, ovšem když jsem se po chvíli vzpamatoval, samozřejmě jsem vytáhl foťák, v přítmí vozidla nuceně zapnul blesk a jal se pilně dokumentovat.

A jelikož výrazy většiny zvěčnělých tváří byly originální stejně jako předchozí muzika, počnuly mne doma napadat bubliny, které by se k oněm tvářím daly dosadit. I osvěžil jsem svou paměť ohledně programu Malování, a výsledek můžete zřít v připojené fotogalerii.  

Berte to prosím jako srdečnou pozvánku na chystanou reportáž, a pokud se třeba trochu zasmějete, nejenom že si po vánočním hodování zacvičíte (rozuměno mimickými svaly), ale prodloužíte si i život.

Hudbě zdar, a metalu zvlášť! A humoru do úmoru...

Tady Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>