Lola´s NewFangled Rockers jsou tu s protiválečným singlem!

Lola´s NewFangled Rockers jsou tu s protiválečným singlem!

Šíří své poselství prostřednictvím tohoto nového singlu s názvem „Stop This War“ a zvou vás, abyste se připojili k jejich protiválečné komunitě a promluvili o smutné situaci na Ukrajině!

Můžeme zastavit tuto válku, můžeme vrátit mír zpět!

Více o kapele Lola's NewFangled Rockers:

Lola's NewFangled Rockers je hudební skupina, která vyrostla v různých částech světa. Písně píší, hrají, produkují a míchají sami ze svých vzdálených míst. Dělají to se skutečnými výkony, které každý hudebník předvádí a nahrává a posílá svému Mixmasterovi (jejich bubeník Kike) do Jižní Ameriky. Skupina si vysoce cení jedinečných individuálních stylů a zkušeností, které každý přináší z různých částí světa. Stali se přáteli z různých kultur a oblastí světa, kteří mají společný cíl produkovat hudbu na kopání zadků a zároveň ukázat světu, že všichni můžeme spolupracovat na vytvoření něčeho krásného a podporovat mír a harmonii.

Jedná se o úzce propojenou skupinu hrající převážně klasický hard rock a alternativní styly. Jsou to ostřílení hráči vyšší úrovně. Požadavky na konkurz do skupiny byly schopnosti na úrovni studia a kreativita.

https://www.facebook.com/LolasNewfangledRockers

https://www.youtube.com/@LolasNewfangledRockers

https://twitter.com/lolasnfrockers

https://www.instagram.com/lolasnewfangledrockers

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>