LIES - LŽI. (Z)a prachy a bez sexu.

LIES - LŽI. (Z)a prachy a bez sexu.

Vážení přátelé, možná to zní neuvěřitelně, a možná i trochu uvěřitelně. Od Krabathoru mám doma vinylové album Only Our Death Is Welcome, na němž jsem metalově vyrostl. Postupně jsem si dokoupil další významná CD, jako třeba Cool Mortification, Orthodox, anebo přes Underground Records Lubora Kolaříka demáče 20 Years of Madness či unikátní živák Live Radovesnice II. 1989. Im – pe – rááátor!!! 

A nedávno v bazaru v Alfa pasáži jsem sehnal prvotní vydání CD LIES: Můj pocit, když jsem to uviděl, se popsat nedá - bylo sice dražší (250), leč nedalo se tomu odolat. Ztracené banovky vyvážila euforie. 

Mistrovská deska, opravdu. Hypnotický Bruno vždycky věděl co dělá, a Bruno umí - ne nadarmo má u baráku ohniště ve tvaru pentagramu, ha ha. 

Jenomže proč Vám to vlastně všechno vykládám: no rozhodně ne proto, abych Vás nasral, že já tu origošku mám, a Vy ne. V brněnském Bontonlandu ve Velkém Špalíčku totiž můžete 1 exemplář koupit. Stojí něco přes tři stovky, ale vážně stojí za to. A považte, co vůbec nechápu, toto CD neprochází databází na internetu, takže na stránkách BL o něm nenajdete ani zmínku!
Krabathor navždy zůstane v srdci mým. A co že jsem to psal - bez sexu?-  Já blbec! Dyk ta muzika je strašně vzrušující!!! 

Tady Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>