Kern a Dogma Art na videu ze Semálu

Poznámka: Speciální poděkování za následující videa patří SHAUMAL.

Ano, na první ročník brněnských Metalových Vánoc se asi nedá zapomenout, a to díky všem zúčastněným brněnským kapelám (někdejší report jste si možná přečetli tu).

Kdo by to byl ještě před pár lety řekl, že skupina KERN bude koncertovat i v roce 2011, a třeba v plném sále brněnského Semilassa? Nyní Vám přinášíme pár unikátních videozáznamů  - první je kultovní Exploze snů (oficiální název zní ovšem „pouze“ Exploze), na druhém videu je song To se mi jen zdá a třetí video obsahuje jednak skladbu To jsme my, poté představovačku kapely, a následně dozajista nepříliš známou píseň Blízko nás...

A propos, kapela DOGMA ART. Zasvěcení fanoušci vědí, že Dogma Art koncertuje v tzv. staré i nové sestavě. V Semilasse zahrála ta old garda, přičemž my Vám nyní přinášíme dvě videa, jednak záznam historického šlágru Šly panenky silnicí, a jako nášup dvoj-video Maso a Mozková mrtvice: 

Co se týče dalších záznamů týkajících se brněnských Metalových Vánoc 2011 (nepořízených přímo pro náš web), videa bandy KAIREN můžete vstřebat prostřednictvím jejích stránek kairen.eu,  a co se týče záznamu skupiny TITANIC, jistě víte, že z tohoto velmi úspěšného koncertu se připravuje unikátní DVD, o němž aktuální informace můžete vstřebávat na adrese titanicband.cz .  

Shaumal (videa), Míťas (zpracování) a Dědek (text).

P.S.: Jako bonus Vám přikládáme odkaz na report z Metalových Vánoc 2011 na webu rockandmetal.cz.

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>