KDYŽ MÁŠ NA TRIKU STŘÍBRNOU MEDAILI… A TAKY AC/DC!

KDYŽ MÁŠ NA TRIKU STŘÍBRNOU MEDAILI… A TAKY AC/DC!

Je to sice smutné, ale když jsem doposud v hlavním vysílacím čase televizního zpravodajství vídal trika metalových či hard rockových kapel, bylo to povětšinou v souvislosti s kriminálními činy. Stačí vzpomenout zapálení památného kostela v Gutech, kdy jeden za zadržených měl na sobě v TV reportáži tričko Iron Maiden. A raději nevzpomínat na čtyřnásobnou vraždu v Brně-Ivanovicích (tam jsem prožil kus dětství), kdy médii plula fotka Kevina Dalghrena s logem AC/DC.

Á propos, AC/DC, o nichž je řeč. Jsem strašně rád, jsem strašně šťastnej, že konečně vidím v televizi, v hlavním vysílacím čase, triko tvrdý bandy na krásným těle člověka, který dokázal něco strašně hezkýho. Protože stříbrná placka z Olympu, nota bene v tenisový dvouhře, je fantastický úspěch. Takže, Markéto Vondroušová, my Ti posíláme nejenom obrovské poděkování za krásnou repre tý naší malý zemičky, ale taky jednu písničku od kapely, kterou máš – jak se slovní hříčkou říká – kterou máš prostě na triku.

Jedná se o skladbu T.N.T., tedy trinitrotoluen, výbušnina, což jsi byla, Markéto, v Tokiu i Ty. Tedy nikolivěk ve smyslu, že bys tam vybouchla, ale že jsi skoro všechny v tom nejlepším slova smyslu roztrhala. Navíc anglický refrén této legendární skladby se dá naprosto lehce parafrázovat i do češtiny: „TY, JEN TY!“ :-)

Krásně jsi reprezentovala naši zemi, krásně reprezentuješ světový tvrdý rock. To je málo vídaná kombinace, a já upřímně smekám. Markétko, děkujem!

Tady Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>