KDYŽ FEST LÉTO, TAK I LÉTOFEST!

KDYŽ FEST LÉTO, TAK I LÉTOFEST!

Letos zažíváme fakt fest léto, a můžeme si opět dopřát i LétoFest. Tento tradiční republikový cyklus fesťáků je už v plném hudebním proudu a jeho brněnská zastávka nás čeká již teď v pátek a sobotu 16. a 17. srpna 2019 na brněnském výstavišti.

Pokud máme jmenovat ony tvrdší kapely, nutno z množiny vystupujících zmínit například nestárnoucí a neutuchající Wanastowi Vjecy, žijící kultovní pány jménem Pražský výběr, stále vpřed valící, štěkající a kousající Dogu, slovenskou punkovou úderku Iné Kafe anebo prostě a jednoduše rokenrol pod názvem Imodium.

Kdo už máte lístky, jste v klidu. Ti ostatní mohou veškeré bližší informace vstřebávat tak říkajíc za pět minut dvanáct na webové adrese www.letofest.cz.

Na snímcích – jak určité poznáváte – je skupina Doga v čele se svým frontmanem Romanem Izzim Izaiášem na svém vystoupení v rámci letošního LétoFestu v Olomouci.

A co poznamenal na adresu Dogy jeden z jeho diváckých účastníků? „Byl jsem na Létofestu v Olomouci a Doga byla skvělá. Musím před Romanem smeknout, jak se vypracoval. Opravdu těch 30 let co ho znám, si za tím šel jak buldog a je to vidět.“

No uznejte - může existovat lepší pozvánka na LétoFest brněnský?

 Sestavil Dědek. Foto Paul.

 

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>