KDY JSTE DOSTALI NAPOSLEDY NA ZADEK?

KDY JSTE DOSTALI NAPOSLEDY NA ZADEK?

Ano, vážení přátelé, tak zní aktuální otázka. Říkáte, že naposledy jako děti, tj. maminkou a vařečkou? Anebo včera v posteli od manžela? Či snad od milence, a manžel o tom neví – jejda…??? Anebo vás snad dokonce bije vaše žena? Inu, všechno je možné, proti gustu přece žádný dišputát.

Tady je ovšem řeč o slavném metalovém festivalu OBSCENE EXTREME, avšak zatímco většina článků je o BYTÍ na takovém fesťáku, tenhle článek je o BITÍ. Stáhněte kaťata, stáhněte půlky a jedem! Že to je obscénní? Že to je extrémní?? Pak jste tady správně - Břink!!!

Zdravým jedincům to lze v přiměřené míře i doporučit: osvěží to kůži, rozproudí to krev, a celkově zlepší náladu organismu, případně i orgasmu.

A pokud by někomu tento způsob „milování“ neseděl či neležel, případně pokud by někomu nestál, může si aspoň symbolicky poslechnout legendární písničku z péra thrash metalovýho mága KRYPTOR jménem MARQUIS DE SADE!

Sestavil Dědek.

https://hradecka.drbna.cz/zpravy/spolecnost/10408-bicem-na-holou-a-propichovani-intimnich-mist-na-extremni-festival-v-trutnove-dorazily-pres-dva-tisice-lidi.html

obsceneextreme.cz/cs/

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>