K patnáctinám si Blamage hodlají nadělit nejlepší dárek. Novou řadovku s názvem Kavalerie!

K patnáctinám si Blamage hodlají nadělit nejlepší dárek. Novou řadovku s názvem Kavalerie!

Českobudějovičtí metalisté Blamage jsou ve studiu! Dávají dohromady novou řadovou desku s názvem Kavalerie, se kterou zároveň oslaví 15 let na scéně.

„Přemýšleli jsme, co speciálního k výročí připravit, přičemž jsme se shodli, že tím nejlepším dárkem nám i fanouškům bude jednoduše nová deska,“ říká zpěvák Milan Černoch. „Věřím, že se bude jednat o vrchol naší diskografie, všechno tomu nasvědčuje. Z materiálu máme výborný pocit, skladby vznikaly v kolektivním duchu, věnovali jsme jim plno času, dokonce jsme se pustili i do předprodukce. V neposlední řadě musím zmínit výběr studia, které nás také bezesporu posune.“

Řeč je o studiu, které provozuje Jiří Zahradníček, známý z působení například v Colp či Macheta. „Zkoumali jsme nahrávky z různých studií a Sadův zvuk nás skutečně dostal. Je moderní, přesně podle našich představ,“ dodává Milan Černoch.

Na desce se objeví několik hostů. „Máme přislíbenou také účast jedné hudební legendy, snad to klapne. Pro nás to bude obrovská čest. Každopádně jméno dotyčného chci ještě držet pod pokličkou,“ usmívá se frontman Blamage.

Výročí 15 let od založení kapela oslaví i speciálním koncertem, který se uskuteční 15. září v českobudějovické Gerbeře.

blamage.cz
bandzone.cz/blamage
facebook.com/Blamage-138243259541731/

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>