HITY PRO PAMĚTNÍKY, 26. díl: VODŇANSKÝ / SKOUMAL: Když jde malý bobr spát

HITY PRO PAMĚTNÍKY, 26. díl: VODŇANSKÝ / SKOUMAL: Když jde malý bobr spát

Vážení přátelé, bobr, to je velmi ošemetné téma. Člověk by ani nevěřil, jaká šlamastyka se z toho po těch cca třiceti letech od vydání může stát. Někdo by prostě zasouložil na holou!!!

Samozřejmě, Argemáci, nemyslím Bobra, ale bobra, nicméně tvrdě rockové téma zůstává. Neb mne napadlo, že ona základní melodická linka je vlastně děsně black metalová. No trošku zpomalte a poslechněte: tu du du du / du du dů / du du dů / du du dů… a když to hraje blacková kytara, je to jasnej Törr nebo black/death Obituary. Třeba by se to líbilo i tomu agresívnímu bobrovi, co prej řádí na znojemsku, a možná by se zklidnil.

A právě proto, že to je vlastně metalová kompozice, jsem ji zařadil do našeho cyklu (jinak bych si to pivopitelně vůbec nedovolil). Pevně věřím, že po přečtení a sečtení našeho článku to některá metalová grupa zhudební (stejně jako se tomu stalo s Hymnou Venci Hrabyni), čímž se konečně nebo nekonečně proslaví.

Mimochodem, víte, co je prý jedna z nejžádanějších vět, aby řekly ženy mužům před spaním? - „Miláčku, nechtěl bys mi vyholit přirození?“

Inu, nezpívá se v té písničce „Když jde malý bobr spát, tak si chvilku hraje rád?“ - Ach, po letech jsem konečně pochopil, proč se ta písnička líbí nejenom dětem, ale i dospělým. :-)

Tady Dědek.

Komentáře

Můžete použít následující HTML tagy a atributy:
<a href="" title=""> <blockquote cite=""> <code> <b> <i> <u>